View Single Post
stare 10.06.2008, 20:05   #5
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Get A Grip by Rocket

Więc może ja się rozpiszę ^^

Bryła: bardzo udziwniona, nie podoba mi się ten dach, okna które są raz białe raz złoty dąb (?) Wejście jest okropnie puste i szare bez żadnej dekoracji :/ Niestety ale moja ocena to: 4/10

Ogród pierwsze zdjęcie bryły i totalny zonk co to za wielki kamlot w Twoim ogródku (?) Z tyłu domu jest tak przeciętnie jednak bardzo sztucznie według mnie wygląda ta sadzawka ta zaraz obok bryły, ogrodzona brązowym płotkiem. Mostek nad sadzawką wygląda bardzo oryginalnie. Jednak przydałoby się jakieś ogrodzenie. Ocena: 6/10 (nie martw się też nie umiem robić ogródków hehe)

Przedpokój: jest bardzo ładny oprócz tej komody. Ładny abażur. Ocena: 9/10

Kuchnia: tutaj mam tylko jedno"ale" obraz za szafkami, po pierwsze jest za duży, po drugie w ogóle tam nie pasuje. Ocena: 10/10

Salon: jest ładny ale nie pasuje tutaj dywan jest okropny i pokrycie ścian :/ Ocena: 9/10

Łazienka I: ładna. Ocena: 10/10

Łazienka II: tu jest o wiele gorzej. Nie pasuje mi tu lusterko nad umywalką, kibelek zawieszony na lustrach. Plus za osobne pomieszczenie z prysznicem. Ocena: 9/10

Sypialnia: nie podoba mi się łóżko i szafki koło łóżka, neony nad leżanką i pokrycia ścian. Ocena: 8/10

Koniec mojej oceny opisowej teraz punkty:

Bryła: 5/10
Ogród: 6/10
Wnętrze: 55/60, czyli 9,1/10

Myślę że nie uraziła Cię moja krytyka ^^ i będziesz budować dalej.

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline