View Single Post
stare 22.06.2008, 07:36   #3
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: "Grocester" by haughton

Piękna posiadłość
Co prawda wszystkie Twoje domy utrzymane są w dobrym guście i wszystkie uważam za pięknie, pomimo nowoczesnego stylu, ale ten jest zupełnie inny i po prostu mnie zachwycił. Uwielbiam styl wiktoriańskiej Anglii, a Ty pięknie odzwierciedliłeś go w tym domku.
Kwieciste tapety, dywany, koronkowe serwety, masywne drewniane meble - tego nie da się stworzyć bez dodatków z internetu.
Tylko pozazdrościć Pani Berkley tak pięknego otoczenia.

Bryła również jest piękna, choć elewacja nie za bardzo pasuje mi do wiktoriańskiej Anglii, wygląda to bowiem jak siding. Ja raczej zastosowałabym elewację ceglaną lub kamienną.
Ogród taki jak lubię: ukwiecony z dużą ilością zakamarków - idealnych miejsc odpoczynku po całym dniu pracy. Szczególnie podoba mi się altanka, w której przed wiatrem i deszczem nie chronią ściany, lecz kwiaty.

Czuję się natchniona i powracam do gry rodzinką, która ma dom w starym angielskim stylu.
Co prawda nie tak starym jak ten, ale jednak

Pozdrawiam Irbis

--------------------------------------

Jedno pytanie: dlaczego dywan w salonie jest pofalowany? Ktoś może się o niego przewrócić
I mały błąd w tekście: Jest ona połączona jest z główną łazienką (...)