View Single Post
stare 23.06.2008, 20:43   #14
Rainbow
Guest

Domyślnie Odp: Starter Raini-Aleja Turkusowych Maków

No więc bardzo dziękuję za tak pozytywne komentarze ;-) Te "urywane" schody są może i mało realistyczne,ale bardzo praktyczne Sim wchodzi po nich normalnie,tylko przy wejściu na ostatni schodek automatycznie "teleportuje" się na górę
Domek nie zawiera nowych meszy,tylko tapety,terejny i rekolory zrobione przeze mnie
Wiem,że projekt jest odważny przez połączenie ostrych kolorów,ale o to mi chodziło,bo
Cytat:
Napisał Vanilla Zobacz post
przytulny no i kolorowy, czyli w stylu Rainbow =)

Cytat:
Napisał haughton Zobacz post
Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że to najładniejszy starter, jaki widziałem na tym forum. Przepiękne, żywe kolory i pasujące do siebie dodatki, wesołe pomieszczenia i bardzo przytulny klimat. Na początku raziły mnie zielono - żółte wstawki na zewnątrz domu, ale po obejrzeniu całości stwierdzam, że idealnie pasują do tego, co zobaczyłem wewnatrz. Najbardziej pdoba mi się sypialnia - wspaniale połączyłaś w niej kolory, jest jasna i cieszy oko. Jedyny minus jaki zauważyłem to bardzo ciasny salonik.
Dzięki wielkie za tak pochlebną opinię Też myślę,że sypialnia wyszła najlepiej,salon pozastawiałam za bardzo-mam manierę zagracania domów,ale się z tego leczę

Cytat:
Napisał czarnuch Zobacz post
Dlaczego promienie słoneczne wpadają przez okna z każdej strony domu? Czy zdjęcia były robione o różnych porach dnia?
Wiem,że zdjęcia przebajerzyłam,za dużo zdecydowanie tych promyczków,ja już tak mam,że popadam ze skrajności w skrajność

Cytat:
Napisał marian140291 Zobacz post
Mój pierwszy dom na tym forum został skrytykowany za zielone ściany na zewnątrz. Do niedawna się z tym nie zgadzałem, aż zobaczyłem ten dom i widzę, że zieleń jako pokrycie z zewnątrz może wyglądać paskudnie. Może nie byłoby tak źle gdyby nie była połączona razem z cegłą!
Mi się podobają zielone ściany,fakt,ten odcień zieleni nie jest zachwycający,ale już trudno.A do tej cegły mam słabość

Cytat:
Napisał marian140291 Zobacz post
Wszystko jest zbyt... zwyczajne i bez wyrazu. Zero inwencji. 5/10 (a co to jest na 7dmym zdjęciu?? schody, półka czy jeszcze coś innego?? Nie mogę rozpoznać bo nic mi nie pasuje)
Na 7 zdjęciu są schody,o czym pisałam wyżej.
Mówiąc szczerze zdziwił (nie "obraził",krytykę przyjmować potrafię ) mnie Twój komentarz,że dom jest bez wyrazu i brakuje własnej inwencji-zamysł miałam taki,żeby dom był bardzo "żywy",optymistyczny,nastrajający pozytywnie,włożyłam w niego sporo serca (bo optymistką to jestem,czasem aż niepoprawną ).No,ale cóż,każdy ma inne odczucia.