Hm, z zewnątrz wg mnie jest po prostu brzydki, ale skoro tak ma być O.O... Zresztą w sumie mieszkając w takim 'bloku' zwraca się chyba większą uwagę na wnętrze, tam się w końcu na pewno przebywa większą część czasu, a może dzięki tym szarym kolorom na zewnątrz czynsz byłby tańszy

Wnętrze jest hm, na pewno bardzo oryginalne

Ogólnie mi się podoba, podoba mi się w simsach, spodobałoby mi się może gdyby jakiś mój znajomy w takim mieszkał - ja bym się na pewno nie odważyła

A co do tych kłótni... Tobie się ten dom może podobać, komuś innemu też, a jeszcze komuś innemu już nie. Jeśli dałaś/eś jakikolwiek domek na forum, musisz się liczyć z tym, że inni będą go oglądali i oceniali - subiektywnie. Jeśli z założenia taki miał być, to okej, miło by było dostać za niego 10/10, ale jak widać większość osób woli bardziej przytulne wnętrza z dodatkami i nie zmusisz ich obrażaniem ich do tego, żeby napisali że jest super itd. Jeśli nie chcesz budować "szarych, nudnych ruder" - nie musisz. Ale jeśli w następnej budowli skorzystasz z paru wskazówek i przestaniesz się tak denerwować to na pewno więcej osób Cię pochwali i nie będzie tylu kłótni.
No i sami też nie jesteście kryształowi, ja również bym się zdenerwowała gdyby ktoś mi napisał, że wybudowałam burdel. Czasami trzeba iść na kompromis, zignorować kogoś...