View Single Post
stare 27.06.2008, 00:45   #2
Antal

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Wybacz mi mamo"

No i na zakończenie krótki epilog. ;]

Epilog

Paulina, Ewelina i Michał

Ewelina to wyjątkowo przedsiębiorcza dziewczyna. Rozpoczęła studnia w Akademii Simowej. Obecnie jest na trzecim roku ekonomii. Wspólnie z Pawłem - chłopakiem założyła kwiaciarnię. Interes się kręci. Na razie, tj. póki Ewelina się uczy przedsiębiorstwem zarządza Paweł. Ale już niedługo… Po zakończeniu edukacji myślą o zalegalizowaniu swojego związku.

- - - - - - - - - -
Paulinie również poszczęściło się w sprawach sercowych. Kuba – marzyciel i romantyk, w dodatku artysta! Maluje i pisze bestsellery – to tak zawodowo. Prywatnie zaręczony. Przyszły tatuś. Paulina spełnia się jako kura domowa. No i z niecierpliwością oczekuje rozwiązania.

- - - - - - - - - -
Michał też ma duże osiągnięcia… na polu zawodowym. Nadal mieszka z matką. Jednak ma upatrzone małe mieszkanie w centrum miasta. Matce wolał na razie nie zdradzać swoich planów mieszkaniowych. Przecież ona ma takie delikatne serce…

- - - - - - - - - -
Iwonka i Tomek
Tomek bardzo dojrzał. Przejął się bardzo rodziną. Obecnie pracuje jako kierownik stacji paliw. Iwonka zajmuje się domem. Są małżeństwem z niedługim stażem, ale ze sporą gromadką. Oto Bartek, Iza i Mateusz. Ten to już duży chłopak. Przewodzi „małej bandzie”. Prawda, że słodcy?

- - - - - - - - - -
Kinga i Marcin
Kiedy Marcin dowiedział się, że ma córkę przejął pieczę sprawowania nad domem i rodziną. Znalazł pracę w agencji reklamowej. Kinga pracuje jako projektantka wnętrz. Mają mnóstwo pieniędzy. Duży dom. Ale jednak normalne, szczęśliwe życie rodzinne. Teraz już w czwórkę, ponieważ dwa lata temu urodził się mały Kamil.

- - - - - - - - - -
Kasia
Jest modelką. Zarabia godziwie. Brukowce jej nie lubią i rozpisują się na temat jej licznych romansów i innych podbojów miłosnych. Życie…

- - - - - - - - - -
Monika, Piotr, Dominik i Joasia…
W tej rodzinie nie zmieniło się wiele. Monika utrzymuje kontakt ze swoimi przyjaciółkami- Eweliną i Pauliną. Do Michała wysłała kartkę na święta- nie odpisał. Może to i lepiej…

Piotr kocha swoją pracę w firmie. Chociaż niedawno odkrył w sobie talent muzyczny.

Monika zajmuje się domem.

Cieszy dziećmi, które są już coraz większe. Na pocieszenie i osłodę monotonii życia postanowiłam im zafundować jeszcze jednego dzieciaka. A co! Niech mają!

KONIEC

Ciąg dalszy nie nastąpi ;]

Bardzo się cieszę, że to koniec. Odetchnęłam z ulgą. Mam nadzieję, że zakończenie was satysfakcjonuje. Bardzo dziękuję wszystkim czytelnikom za to, że są po prostu i że tak chętnie czytali moje fs. ;] Szczególnie dziękuję tym komentującym czytelnikom. ;D Miło było coś dla was tworzyć.

DO MODERATORÓW!:
Proszę o zamknięcie tematu, ale za parę dni. Chciałabym, aby użytkownicy mogli sie wypowiedzieć. ;] Z góry dziękuję.

Dziękuję jeszcze raz wszystkim i pozdrawiam ;* ;]

Ostatnio edytowane przez Antal : 27.06.2008 - 00:50
Antal jest offline   Odpowiedź z Cytatem