Odp: Dom Rodziny Wakacje by kotek23
Mi się bryła podoba na zdjęciu od tyłu, no można powiedzieć że mi się podoba, ale z pierwszego profilu nie wygląda zbyt ładnie, te okna brzydko wyglądają a bryła nie ma żadnych absolutnie bajerów typu, balkon.
Ogród ma za mało drzew i ogólnie roślin.
Salon, widzę, że starasz się robić rzeczy z maksisa, tak? no i dobrze rób co chcesz, na pierwszym zdjęciu mimo, że jest obraz, ściana wydaje mi się pusta...Mogłabyś dać chociaż jakiś dywan pod fotele.
w łazience podoba mi się tylko kolor ścian, za pusto na ścianach, no a po za tym mówiłaś, że to ma być ciepły dom, no niby jest trochę zieleni, ale wydaje się zimnym pomieszczeniem.
Kuchnia jest nie najgorsza, powiedziałabym że jest ładniusia gdyby nie brązowy obraz na jej drugim zdjęciu.
Salon wieje za to pustką, ta paproć wygląda tam co najmniej źle,a te firany uhhh w ogóle nie pasują.
Boże, druga część salonu jest na maksa pusta, niby salon a nie ma w nim nic, nawet biblioteczki, przydałaby się chociażby najgorsza.
W pokoju nastolatki gdzieniegdzie dałabym inny odcień ścian ale po za tym jest ładny, mimo że ja bym do takiego nie weszła...
W sypialnia bodajże rodziców jest plakat dla nastolatków?I dziecinne książki??O matko nie przesadzasz?A po za tymi potwornymi błędami to samo co w pokoju powyżej, zmiana niekiedy koloru ścian.
4/10
|