View Single Post
stare 27.06.2008, 21:31   #15
blueberry123
Guest

Domyślnie Odp: Piąty domek by kotek23

No to może ja zacznę od początku .
Opis jest bardzo ładny , bryła również mi się podoba.
Gorzej z resztą... W salonie podłoga czerwona wygląda strasznie.. do tego jeszcze ten stół bilardowy..Kuchnia jest ogólnie fajna , mała i w ciepłych barwach .. W łazience nie podba mi się wanna .. chodzilo ci tutaj chyba o to , żeby połączyc dodatki z neta z tymi Maxisowskimi.Jednak ta wanna nie pasuje to całosci lazienki.W sypialni dywan jest okropny i powiedz mi co to są za szmatki na podłodze koło drzwi ? Garderoba ten kolor zielony jest poprostu ODSTRASZAJĄCY. po pierwsze jest za jaskrawy.. naprawde lepiej wyglądało by tam coś z Paneli..Gabinet - chcialas pokazac ze umiesz wykorzystac dodatki z wszytskich akcesorii , ja rozumiem , ze gabinet mial być przyjazny dzieciom.. ale nie w tą strone poszlaś. Mogłas zrobić normalny gabinet i odgrodzic od niego kącik dla dzieci w którym były by zabawki itp. Ja przynajmniej tak to widze. Ogródek nie postarałaś się .. Oglądałam inne twoje prace i widać poprawę.. Weź sobie uwagi forumowiczów do serca i Korzytsaj z naszych rad .. to tyle
Moja ocena to 6/10 .
Mam nadzieje ze przy kolejnych domkach wzrosnie ona o te 4 oceny w góre oczywiscie .