Witaj

To może ja skomentuje
Strona pierwsza
Ta pierwsza simka-a mi sie własnie podoba, oryginala uroda, i ma ładne oczy i ta góra stroju mi sie straznie podoba

8/10
Pani o blond lokach- ło matko. 2/10 ->Pani o blond lokach w czarnych włosach, śliczna 9/10
Modelka- śliczna, włosy i oczy boskie. 10/10 - mimo tego ze usta mi sie nie podobają.
Strona druga
Ta blondyna- nie podobają mi sie włosy, nos i kształt twarzy. Podobją mi sie oczy. 6/10
"Następna" w czarnych wlosach, czyli pierwsza po przeróbkach- fajne włosy i oczy, nos mi się nie podoba. 9/10
Pani w fioletowych włoach-choć bardzo lubie ten kolor i nawet miałam kiedyś wlosy na fioletowo zafarbowane to jestem na nie. Oczy za duże i brzydko pomalowane, nos brzydki. Ładne usta. 4/10
"Nr2"- ładne oczy, za różowe usta, dziwny nos, fajne włosy ogolnie 7/10
Strona trzecia
Sarah- ta poza na pierwszej focie i jej mina mnie rozwaliły xD Taka pulchna sie wydaje na buzi, szkoda ze nie można zobaczyć jej twarzy z bliska. Fajną ma kiecke, ładne czarne włosy ale fryzura takak sobie. Ogólnie 8/10
Cookie- yyy....no dobra, zatkało mnie, szczególnie po tej ładnej czerni. Oczy fajne i usta fajne. Włosy...o lol. Ładna kiecka byle nie rożowa. No...nie wiem jaką mam dać ocenkę.. Bo nie wiem czy to żart czy na serio z tą różową

5/10
Hiroko-jest taka...ostra. Dziwny nos. 9/10
Johnatan- nie podoba mi się totalnie. 1/10
Ogólnie to wyjdzie jakoś.. 78/120...hmmm jestem troszke zaskoczona tym wynikiem, bo wyszedł dość mały a simy ogólnie rzecz biorąc mi się podobały... wiec przyjmijmy ze liczby nie odzwierciedlaja do końca opinii
Pozdrawiam!