Witaj Znów pozwolę sobie na długi komentarz
Strona pierwsza
Niestety strony ze simkami Keyshia, Diana i Kasumi mi się nie otwierają więc nie mogę ich ocenić.
Strona druga
Natalie- Bardzo mi się podoba, jest prześliczna 10/10
Amerie- Ładna sukienka, ładna twarz, ładne włosy, ale błyszczy się niemiłosiernie

7/10
Strona trzecia
Sayuri- nie podobają mi się jej usta, ale ogólnie to taka romantyczka z niej chyba hehe. 9/10
Kate- Realistyczne oczy. Czoło jej się świeci. Brzydkie ust. Fajny pieprzyk. Brzydki strój i sztucznie stoi. 8/10
Elizabeth- śliczne oczy, ładny kolor włosów. Z brodą jest chyba coś bardzo nie tak…. 7/10
Alicia- za wąska twarz, taka chuda. Ale łądne oczy i włosy. 6/10
Charita- yyyyy może nie będę mówiła z kim mi się kojarzy… fajne oczy. Ale…albo lepiej nie…po prostu 4/10
Kelly- ma okropne włosy. Ale fajne ze jest taka blada, to nie jest tu zbyt częste hehe. Jednak ogólnie to mi się nie podoba. 4/10
Ying- ślicznotka, tylko ta cera… na pierwszym zdjęciu wygląda bosko jednak na drugim strasznie. 6/10
Strona czwarta
Sharon- ładne brwi. Gruba twarz. Ładne oczy. Brzydkie włosy 5/10
Lizzie wersja 1- oooo za gitare ma u mnie 10/10
Lizzie wersja 2- mnie zabiła…. Fajne włosy, ale te usta tu teraz wyglądają strasznie. 4/10
Strona piąta
Melisa- bardzo ładna sukienka i oczy. Usta znów mi się nie podobają. 6/10
Agatha- ma brzydkie usta ale często spotykane w rzeczywistości. 9/10
Strona szósta
Amber – (widzę niestety tylko jedno zdjęcie) – za bardzo się ‘świeci’ ale ma realne wory pod oczami. 9/10
Samanta- fajna. Szminka mi się nie podoba za nic w świecie. 9/10
Strona siódma
Kate- brzydki no, brzydkie policzka, brzydkie usta. 3/10
Jessica – silikony w ustach

No ale cóż….śliczna jest 10/10
Strona ósma
Evey- ciekawa postać. Nie podoba mi się kolor włosów i… usta. 7/10
Stephenie- o Lol ta róża w ustach mnie zabiła i ta jej mina przy tym <hahaha> Fajne ma oczy, trochę za kwadratową twarz i… usta. Jakieś 6/10
Casandra- fajne oczy hihihih. Bardzo brzydki nos. 7/10
Strona dziewiąta
Kate – strona mi się nie otwiera.
Ling – jest piękna, tylko cos mi nie pasuje…. Tak przy ustach… jakie 9,7/10
Scarlett- hmm ciekawa ciekawa. Ciekawe spojrzenie. Ale brzydkie włosy. Fajne brwi i fajny nos. Ale za kwadratowa…twarz. 7/10
John- (widzę tylko dwa jego zdjęcia, środkowe) i z tego co widzę to nie podoba mi się. 2/10
Brian- heheh fajny. Lubię wampirki. Mam do nich sentyment przez Edwarda i Bellę. 10/10
Clara- znów…ładna! Ehhh przez te wampirki ocena się powiększy bardzo znacznie ale co tam 10/10
Strona dziesiąta
„1” –nos ma przeokropny. I wygląda mi na jędze hehe 7/10
„2”-za czerwone policzki. Fajne włosy. Usta wyglądają jak spuchnięte. 7,5/10
„3”- …. Widze tylko oczy i usta… 3/10
„4”- fajny tylko za bardzo…lalusiowaty. 5/10
Steve- gitara= duży plus. Brzydkie oczy, nos, usta. Ładny kształt twarzy i włosy. 6/10 (dzięki gitarze)
Alec- wampir…ale nie podoba mi się…. A dokładniej to usta.7/10
Strona jedenasta
Caroline- naturalna, fajna, podoba mi się. I jej oczy mi się tez podobają. 10/10
Ninde- lubię elfy. Ale one zawsze kojarzyły mi się z czystością, powiewnymi strojami, włosami które porywa wiatr i w ogóle odwrotnością Twojego elfa 1/10
Strona dwunasta
Lauren- fajna, naturalna, brzydkie usta. 8/10
Elf- raczej mroczny elf, ale nawet mi się podoba. 9/10
Strona trzynasta ( o matko jestem już zmęczona, nie spodziewałam się że na każdej stronie będą jakieś nowe simki!

)
Cass – fajne włosy, świetna kiecka, ŁADNE USTA, ładne oczy i brwi. 10/10
Miranda: - przeokropny nos, brzydkie ust. Świetny strój. I fajne włosy. 8/10
Jimmy: - nie lubię chłopaków z nie do końca otwartymi oczami/bądź spuchniętymi oczami w dodatku z pomalowanymi ustami. Fajny strój i włosy. 7/10
Curtis- usta i nos brzydkie. 8/10
Strona czternasta
Catherine- yyy….dziwna, ale naturalna. 9/10
Lakhi:- ma takie ściśnięte usta, brzydki nos… ale ładne oczy , włosy i brwi. 8/10
Strona piętnasta
Sheila- bardzo fajna, jak z horroru. 10/10
Dan – yyyyy jak z amerykańskiego romansu dla nastolatków, jestem na nie, 2/10
Strona szesnasta
Persefona: - piękna. 10/10
Vincent: - piękny. 10/10
No to doszłam do końca… przepraszam za tak długi komentarz, ale chciałam skomentować wszystkie, a wcześniej nie komentowałam…wiec tak się skumulowało.. To chyba mój najdłuższy komentarz w życiu hehehe
338,2/460 <- tyle wyszło ogólnie rzecz biorąc….
Pewnie się pomyliłam w końcowym liczeniu ale mam nadzieje że mi to wybaczysz, ale było tego strasznie dużo. Teraz będę już komentowała na bieżąco abyś nie musiała tyle czytać
Pozdrawiam!