Harry Potter, kuchnie, ogrody
Mam pomysł na nowy projekt. Niestety, nie mogę wam zdradzic szczegłów, ale już pewnie domyślacie się tematyki. Chodzi mi o pare rzeczy z znanej ksiażki, no i filmu ' Harry Potter '.
A dokładnie potrzebuję :
-włosy : Lily Potter, James'a Pottera, Syriusza, Lupina, Tonks, Hermiony i jej rodziców, Snape'a, Weastley'ów [ w szczególności Ginny ], Malfoy'ów, Cho, Cedrika, Kruma, Fleur, Dumbledora, nauczycieli w Hogwarcie
-piegi
-bliznę Harrego na czole
-skiny - troche podrapane ramiona, ślady po oparzeniach, ale pez przesady ! Malutko, tak aby móc zrobić Charliego ; ]
-'cool' ciuchy dla Billa
-ogólnie ubrania dla Harrego i jego przyjaciół
-szat, jakie noszą w Hogwarcie [ te czarne ], szaty wyjściowe, szaty do gry w Quditcha [ nie wiem jak to się pisze ; D ] Gryfonów i Ślizgonów najbardziej, ale nie przecze, że przydałybysię Puchonów i Krukonów.
-ciekawe przedmioty magiczne, różdżki, kociołki itp.
-sowy w klatkach
-kufry
-Jeśli macie gotowe twarze kogokolwiek z Harrego Poterra - prosze podać ; D
Jak widać jestem wielką maniaczką Harrego.
I nie związane z filmem :
-Kuchnie, nowoczesne, ALE i to bardzo ważne - by miały półki, te wiszące na ścianach. Najlepiej z jadalnią, ale jeżeli znajdziecier jakąs ładną bez jadalni to prosze podać. Mam już wszystkie z vitasims i 4everfantasy.
-płotek z kamieni, znaczy sie nie chce żebyście mi płot wysoki dawali tylko... jak to nazwać... no tylko taki żądek kamyków ustawiony obok siebie
-jakieś niskie drzewka z kwiatkami, krzaczki itp. wszystko co do ogrodu
-Jakiś wodospad ? Rzeczka ? Obojętnie, cokolwiek wodnego, bo nei chce tego stawu co jest juz dostepny do zrobienia.
Prosiłabym jak najszybciej, gdyż projekt chcę zacząć JUŻ a jak widać brakuje mi dużo.Z góry dziękuję ; ]
|