Niestety mi się również nie za bardzo podoba

Za duże pomieszczenia a za mało w nich mebli i ozdób :/ każdy chyba na początku buduje wielkie wille w simach i żadko się mu to udaje:/ Może spróbuj robić małe domki : startery , domki dla simngla albo dla małżeństwa na małej działeczce wtedy łatwiej i ładniej można taki domek zagospodarować ;p
co do pokoi to opiszę co w nich mi się nie podoba :
Kuchnia: duuuużo za duża i nie podoba mi się że wchodzi się bezposrednio do niej do domku to sprawie że nie jest przytulna, pomyśl chciałabys zjeść w takiej kuchni śniadanie?? bo ja nie;p w kuchni nie podobaja mi się też te wazony z kwiatami:/ nie pasują kolorystycznie do kuchni, pomijając te wazony pomieszczenie dobrze dobrane kolorystycznie.
Salon : Za duży i za pusty, nie podoba mi się że telewizor stoi na środku, powinien stać raczej przy ścianie, z podłogą i ścianami gryzą się fotele i te stoliczki (jestem pewna że stoliczki są tak poukładane że na kanapie nie da się usiąść :/)
Następny pokój... hmmm nie mogę rozgryźć tego do konca ale to chyba jekies bióro albo gabinet tak? :kolorystycznie całkiem całkiem ale to samo- za duże pomieszczenie i za pusto

Łazienka: nie podobaja mi się te blaty i te umywalki ale raczej ładnie pod względem kolorystycznym, ale poco im 3 umywalki i 2 kibelki?
na kolejnym zdjęciu nie ma pokoju tylko samochód ale kolorek jego i tak mi się nie podoba ;p
Sypialnia: tak jak przy większości pomieszczeń- kolorystycznie nie jest źle ale nie podoba mi się wielkość i pustka w pokoju.
Balkon :nie podobaja mi się lampy i to że przy ławeczkach są aż 4 stoliczki

Łazienka 2: to chyba moje ulubione pomieszczenie w tym domku , odrazu lepiej wygląda kiedy są jakieś obrazy, rzeźby , kwiatki , dekoracje. Podobaja mi się fajne ciepłe kolorki tej łazienki

Chociaz i tak ta łazieneczka jest troche za duza , i znowu : po co im 2 kibelki?
Bryła domu : nie podoba mi się
Ogródek : praktycznie go nie ma

Moje skromne uwagi ;p :
-Staraj się budowac duuuużo mniejsze domki i pomieszczenia.
-Buduj ogródki a nie tylko ustawiaj kwiwtki i krzaczki przed domem.
-Zdjecia rób najlepiej w trybie życia aby nie było widać kratek na ziemi i przy dachu.
Ogólnie nawet ładnie budujesz pod wzgledem kolorystyki

Nie ocenie liczbowo poniewaz ocena byłaby raczej niska a to twój pierwszy domek i nie chcę cię zniechęcac do dalszego budowania. Tak więc z niecierpliwością czekam na twoje dalsze prace, mam nadzieje że zastosujesz sie do moich rad i następny domek będzie dużo ładniejszy

Pozdrawiam ;p