View Single Post
stare 02.07.2008, 17:10   #132
Miyoki

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Nie rozumiem tych, co piszą, że woleliby aby magia i osiedlowe życie były oddzielnymi dodatkami - chcecie płacić 2 razy więcej?
Ja zbieram tylko expansion packi a nie akcesoria i brakuje mi TS2: Podróże, Czas Wolny i właśnie ten dodatek.
Tylko tak się zastanawiam, który z nich jest najlepszy. Z tego co słyszałam, to większość napisała, że zawiodła się na podróżach.
Może bym kupiła osiedlowe życie, ale kurczę, przecież ja zbiednieję przez te dodatki. Nie wiem czy opłaca mi się kupować grę, która po czasie i tak się znudzi, ale mimo wszystko to ciągnie mnie do tego. W sumie jak kupiłam sobie grę rpg, to w końcu też mi się znudzi, jak ją przejdę a do simsów zawsze później odzyskam zainteresowanie i będę grać.
Więc mam dylemat - na co przeznaczyć kasę... uhh - czemu ja muszę być taka nieoszczędna?

Nie wiem czy gadam na temat czy nie, bo już się zgubiłam.
TS2: Czas wolny kupię na 80%
TS2: Osiedlowe życie kupię na 45%
TS3 kupię na 5% (czyli nie kupię, bo grafika wcale nie jest taka wspaniała, wiele rzeczy jest ściągniętych z TS2 i jedyne co mi się w tej grze podoba, to chodzenie i podglądywanie sąsiadów bez ładowania).

Pozdrawiam wszystkich!
Miyoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem