Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
Moja simka Agnieszka wyszła za Dariusza Marzyciela, który nadal nie podjął żadnej pracy oprócz malowania obrazów w domu. Jego żona również czasem maluje, ale na co dzień poświęca się obowiązkom Bogini rocka. Mają córkę-Magdę, która obecnie jest nastolatką. Szczepan studiuje ekonomię. Dzięki hackom do gry wziął ślub z Lilianą Przyjemniaczek na studiach i wychowuje tam syna, Krystiana, który jest w tej chwili małym dzieckiem i własnie tańczy solo.
Andżelika Przyjemniaczek porzuciła studia historii, wróciła do Miłowa i zamieszkała u Biedaków, nie miała dzieci. Balbina urodziła kolejne dziecko, Wacława, który podzielił los swego ojca i utopił się w basenie. Później wzieła ślub z robotem Stanisławem. Cała czwórka prędko zmarła z róznych powodów. Błażej jest gejem i zaręczył się niedawno z Prof. Beniaminem Nietakiem. Na studiach był leserem i porzucił je po pierwszym roku. Na razie nim nie grałam.
Mortimer Ćwir wziął ślub z Diną Kaliente, która jest teraz w ciąży. Kasandra zerwała z Donem po przejściu metamorfozy. Wygląda teraz naprawdę ładnie, ale jest samotna, marzy o tym, aby Dariusz Marzyciel ją pokochał, ale tak się nie stanie.
Resztą rodzin nie grałam.
|