Odp: Nowy styl, i mieszanka kolorów. Od SHAGGY
Według mnie takie eksperymenty nie są za dobre...
Celowo wszystko się gryzie. To mi się nie podoba. Nie lepiej byłoby zbudować kilka innych domków, każdy w różnym stylu, ale żeby się nie gryzły?
Szczerze powiedziawszy, trochę kiepskie założenie. Przecież tu nie ocenia się jednego pokoju, tylko całe domy! Więc wszystko musi ze sobą współgrać :/.
Mnie akurat "wpadły do gustu" łazienka i kuchnia. Ale jako całość dom jest do kitu.
Pozostawię to bez oceny.
Wiesz, napiszę tak:
jeśli zdecydujesz się na FS w TS1 to na forum masz przerąbane. Bo rzeczywiście, opowiadania w "jedynce" są wyraźnie DYSKRYMINOWANE nawet, jeśli już są.
Ubolewam nad tym faktem. Bo na przykład w moim przypadku łatwiej jest napisać FS w TS1. Kiedyś to nawet na 1 FS schodził mi tylko jeden dzień!
W "dwójce" zdecydowanie pisze mi się gorzej. To już nie to samo... Poza tym, ograniczenia w tekście- w The Sims właściwie, że tego nie ma.
Ale możesz spróbować. Trzeba by w końcu coś z tym zrobić, bo ja sama jeszcze kiedyś bardzo chętnie napisałabym FS w TS1. Starsze wcale nie znaczy, że gorsze! Ale może mieć klasę większą, niż te w TS2.
Więc jeśli już wstawisz, to wiedz, że ja na pewno przeczytam i skomentuję.
|