Temat: Dom 'Klitka'.
View Single Post
stare 09.07.2008, 11:41   #4
Souris
Guest

Domyślnie Odp: Dom 'Klitka'.

Ehm...no to zaczynamy:
Bryła jest nawet ładna, podobają mi się ściany i pomysł z dachem 7/10
Co do ogrodu napisane jest, że spędza się tam grilując a nie uprawiając rośliny, tak? Ale przecież drzewa czy krzaki w niczym nie zaszkodzą! Przydałoby się ich więcej.

Na pierwszy ogień idzie sypialnia... nie pasują świeczki ale do takich szczegółów mocniej doczepiać się nie będę. Stanowczo ściany są za bardzo "ukwiecione" co mi się nie podoba, za dużo ich jest. Poza tym brak bajerów typu obrazy, kwiaty czy nawet rzeźby lub lustra, co do kominka to też kolor bym zmieniła, a mała sofa albo fotel by nie zaszkodziły.

Kuchnia...hmm też jestem na nie, ściany do podłóg w ogóle nie trafnie dobrane. Firany nie pasują i za mało ozdób.

Kącik do pracy ma koszmarnie szare kolory, podobnie jak kuchnia, co nie wygląda za ciekawie, lepiej by było do tego typu mebli dodać żółty lub zielony...

Łazienka jest ładna, dobrane kolory i w ogóle... tylko właśnie znowu nie ma kwiatów, dlaczego? Przez to wydaje się trochę ponura.

W salonie nie pasują przede wszystkim firany, w mniejszym stopni zaś dywan i znów ten sam błąd, ściany...i więcej ozdób.

Strych jest najlepszy.

Ocena - 4,5/10 ale to twój pierwszy dom więc się nie zrażaj