Po pierwsze: masz dobry gust i zmysł aranżacyjny. Starasz się utrzymać jednolity klimat i tutaj całkiem przyzwoicie Ci to wyszło: dom jest nowoczesny, barwny i interesująco urządzony - wiele elementów przykuwa oko. Najbardziej podoba mi się parter, gdzie wszystko współgra ze sobą kolorystycznie i stylistycznie, oraz sam pomysł zbudowania bryły częściowo "zatopionej" w morzu. W ogóle całe otoczenie parceli jest doskonale urządzone i przywodzi mi na myśl słodkie, urlopowe lenistwo.
To, co mi osobiście przeszkadza:
- część budynku od strony lądu z zewnątrz wygląda jak garaż dobudowany do czegoś większego i kompletnie nie pasuje do nowoczesnego wystroju wnętrz i "plażowego" otoczenia, podobnie jak kiczowata (moim zdaniem) altanka z dachem w azjatyckim klimacie, którą upychasz juz po raz drugi do prezentowanej parceli,
- biało-czarna sypialnia. Jak dla mnie to pomieszczenie powinno być jasne i "lekkie",
- "babcina" szafa i biały kuferek w sypialni dziecka - gryzą się z pozostałymi elementami umeblowania.
Zauważyłem we wszystkich Twoich projektach, że bardzo ładnie wychodzą Ci "reprezentacyjne" części domów: salony, jadalnie, patia i tarasy jak również pomieszczenia funkcjonalne (mam na myśli łazienki). Podobnie jak w "Posiadłości nad morzem" bardzo podobają mi się wnętrza, ale bryła budynku już nie.