Odp: Dom IL TH
czy ty w ogóle się przejmujesz naszymi opiniami!!
bryła - koszmar, za duży dach, obrzydliwe kolory i te straszliwe, wielkie okna!! już ja robię lepsze domy...dodatkowo ta bryła to ZWYKŁY kwadrat!
ogród - no właśnie czy nie pisałam, że ma być więcej roślin i drzew? PISAŁAM, a ty nic, jest ich wręcz jeszcze mniej niż w poprzednim domu, uwierz mi że trochę się znam.
łazienka dla gości - nienawidzę tego brzydkiego lustra, szczególnie ono nie pasuje oraz ściany, zamiast których powinny być kafelki (tylko nie te maksisowe niebieskie), no i nie ma kwiatów ani rzadnych ozdób oprócz "tego czegoś" na szafce.
sypialnia - fuuuj (wiem, że nie pochwalacie takiej opinii ale musiałam), nic a nic do siebie nie pasuje, meble, ściany podłogi, za mało kwiatów...
gabinet - o Boże, co to ma być? na pewno gabinet? te poukładane szafki obok siebie wyglądają jak... eh bez porównania gorzej niż cokolwiek, tyle mam do powiedzenia, oczywiście nie ma żadnych ozdób ani kwiatów, ale jak widzę to u ciebie standard.
kuchnia z jadalnią - za ciemne kolory, niepasujące ściany, za mało ozdób, szkoda gadać...
ocena 1/10
|