Odp: Nowy styl, i mieszanka kolorów. Od SHAGGY
Bardzo fajny domek (tylko tyle i ocenka, bo chcę więcej powiedzieć na temat FS-ów w jedynce). Moja ocenka 8.9 (nei mogę dać dziewięć , sam nie wiem dlaczego) 8.9/10.
A co do FS w jedynce. Wiesz dlaczego Fs w jedynce są gorsze. Dlatego, że w dwójce jest o wiele więcej możliwości. Główną rolę odgrywa tu chyba o wiele bardziej rozwinięta opcja ustawienia widoku. W jedynce masz tylko na cztery strony i trzy poziomy przyblizenia. I to wszystko. Zaś w dwójce te możliwości są wręcz nieograniczone. Po za tym w necie są setki tysięcy (nie przesadzam, sam(a) poszukaj) dodatków, co uatrakcyjnia zdjęcia, dodajemu im potrzebnego charakteru, niekiedy dodaje nowe funcje, takie np. jak pozy, czy urozmaicenia jak setki nowych karnacji, nowe oczy, tony nowych szminek itp. . I choćby tekst w FS był taki sam do zdjęć z jedynki i dwójki, FS z dwójki na pewno przeczyta więcej osób i milej zostanie ono przyjęte na forum, nie mówiąc o wyższych ocenach. No i co mnie najbardziej martwi. Co raz to więcej osób nie zwraca szczególnej uwagi na tekst (o ile go przeczyta), tylko ocenia fs po zdjęciach, a tak być nie powinno. Tak więc, DYSKRYMINACJA fs w jedynce jest ewidenta, jednak daj to FS. Bardzo jestem ciekawy. Musiałbym je najpierw przeczytać, aby powiedzieć, czy lepiej by wyglądało w TS1 czy w TS2. Jeśli tekst będzie genialny- inwestuj w THE SIMS 2, bo przez głupię zdjęcia z dobrego FS- a będzie niewypał. Takie jest moje zdanie.
|