View Single Post
stare 13.07.2008, 09:23   #3
Kendra0
Guest

Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Miłowo:

Ćwir : Don zerwał z Kasandrą i jest z Niną Kaliente , Kasandra jest z Dariuszem Marzycielem i ma z nim córkę Martę ( niemowlę ). Szczepan jest dorosły i jest z Lilianą.

Kaliente : Nina jest z Donem i mają bliźniaczki Matrynę i Marzenę ( w wieku szkolnym ) Dina poślubiła Mortimera ( którego odmłodziłam ) i mają syna Daniela ( w wieku małe dziecko )

Przyjemniak : Liliana i Andżelika pogodziły się . Liliana jest ze szczepanem i mają synka Dominika ( niemowlę ) A Andżelika jest z simem mojej roboty Antonim i mają córkę Anię ( wiek szkolny ) i synka Alberta ( małe dziecko )
Marysia i Daniel pogodzili się i spodziewają się dziecka.

Biedak : Damian (?) zmarł jak jego ojciec . Balbina poznała Jacka i są małżeństwem mają córkę Agnieszkę ( wiek szkolny ) Błażej jest dorosły i poznał simkę mojej roboty Klaudię i mają córeczkę Darię ( wiek szkolny) , a jeśli chodzi o te dziecko co Balbina miała na samym początku gry to była Sara ale ona wyprowadziła się do Werony i jest dorosła.

Próchno,Hak nie gram

Werona :

Kapulet : Hermia ( ? ) poślubiła Puka i Hermia jest w ciąży.
Julia jest z Romeo i mają bliźniaki chłopca Gabriela i dziewczynkę Iwonę ( wiek szkolny obydwoje ).
Rodziny pogodziły się i żyły długo i szczęśliwie!

Mało gram w Weronie a jak gram to tylko w ich

Dziwnowo :
Oliwka poslubila tego kosmite mają 3 córki kosmitki (wiek szkolny ) i żyją długo i szczęsśliwie

Ja przeważnie gram w Miłowie to widać
  Odpowiedź z Cytatem