Jeśli to faktycznie jeden z pierwszych Twoich projektów - gratuluję. Bardzo ciekawe zestawienie kolorów i ładne dodatki, które wykorzystujesz z wyczuciem. Tak pokrótce:
Minusy:
- bryła jest interesująca, ale całkowicie płaski dach i biała elewacja sprawia, że wydaje mi się zimna i kanciasta.
- krasnal przed wejściem? Nie, nie i jeszcze raz nie. Najbardziej odpowiednie miejsce dla niego to połowa lat 80-tych.
- wewnętrzne drzwi takie same jak te wejściowe - moim zdaniem są za ciężkie i nie pasują do przytulnego, nowoczesnego wystroju.
- niebieska zjeżdżalnia w ogrodzie - pasuje do brodzika dla dzieci, ale nie do dużego basenu.
A teraz plusy:
- jak już wspomniałem: bardzo ładne zestawienie kolorystyczne - drewno, odcienie brązów i dodatki w kontrastujących kolorach (salon jest prześliczny),
- gustownie urządzona sypialnia - nie tylko pod względem barw ale i faktur (dywan i ściany tworzą idealny duet stylistyczno-kolorystyczny),
- barwny i estetyczny ogród (podoba mi się zwłaszcza kącik wypoczynkowy i zieleń przy basenie),
- poszczególne pomieszczenia dobrze komponują się ze sobą: jest nowocześnie i kolorowo, z nutką elegancji,
- cały projekt jest spójny i przemyślany - widać, że nie robiłaś go "na szybko".
Z przyjemnością obejrzę kolejne Twoje prace, masz talent.

(mój pierwszy dom na forum wyglądał o wiele gorzej

).