Hmmm, to tak... Po ostatniej reinstalce sprzed kilku miesięcy, wygląda to tak... Gram tylko w Kwitnących i mojej dzielnicy handlowej do Kwitnących, simy takie jak Julian Kuk [CW] po prostu wprowadzam tam a nie np. do Doliny Niezbędnej.
Siejba - staruszki się wyprowadziły, rodziną Marcin nie grałam na razie. Katarzyna przygarnęła psa, Alegrę. Basia Złotko adoptowała dziewczynkę, Laurę w wieku małe dziecko (która generalnie była biologiczną córką Gienka i Patrycji Łopatka). Krótko po urodzinach Laury, Basia zmarła wskutek pożaru

. W domu są więc tylko Kasia i Laura, obie rozwijają muzykę i taniec, no i jest oczywiście Alegra. Więcej będę musiała pograć.
Łopatka - Gieniek poślubił Patrycję [nie pamiętam nazwiska ;p]. Wyprowadzili się, zostawiając córkę Gienka samą w domu [niedługo, gdyż wprowadziła się do córki Aleksandra Łopatka]. Doczekali się córeczki Laury, która niestety zaniedbali i zabrała ją opieka społeczna [małą adoptowała Basia Złotko]. I chyba nic dalej nie ruszyło, nie pamiętam

.
Szpadel - ożenił się z Kleopatrą. Doczekali się na razie syna, Jakuba, który obecnie jest w wieku dziecko.
Rodziną Zielonka jeszcze nie grałam dużo, praktycznie nic się nie zmieniło. Nawet Stokrotka jeszcze nie dorosła xD.
Kuk - Julian wprowadził się do centrum handlowego Kwitnących Wzgórz. Do niego wprowadziła się Florencja Delarosa, która teraz chyba jest w ciąży ;p. Z Julianem oczywiście. Julian nie wygrał niestety w zawodach kulinarnych, ale będzie próbował dalej ;p. Kiedyś zamierzam Julianowi zalożyć cukiernię. No i może Florencja będzie miała kwiaciarnię. No i swoją drogą, nie wiem czy ci państwo będą razem... ;p.
Żakiet - Gerwazy przyciśnięty przez swą matkę poślubił niejaką Balbinę [maxisowa simka, to była jedna z dwóch w których był "startowo" zauroczony, ta z kitkami]. Po narodzinach Mikołaja, pierworodnego syna, postanowił w świecie poszukiwać przyjemności, miast kolejnych simek na jedną noc ;]. Krótko po narodzinach Mikołaja, Balbina zaszła w drugą ciążę i powiła bliźniaczki, Jagodę i Malinę. C.D.N.