View Single Post
stare 17.07.2008, 22:50   #165
Lorena
Guest

Domyślnie Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Hmm, mi się podoba. Bardzo.
Kupię. Nawet gdyby mi się nie podobało, to mając wszystkie pozostałe główne dodatki (minipacki tez miałam do kuchni i łazienki włącznie wszystkie, ale RR i H&M nie używałam więc usunęłam ) kupiłabym dla samej kolekcji.

Generalnie bardzo, ale to bardzo podoba mi się podział na klasy społeczne.
Bardzo podoba mi się pomysł mieszkania w bloku, kamienicy (w końcu zapewne i tak bedzie wyglądało to jak to wybudujemy, możemy wybudować stylową kamieniczkę, albo szary blok ;p). Podejrzewam, że zwiększy się u mnie procent samotnych simów i par bezdzietnych, bo uważam, że w końcu i tak każda rodzina wyląduje w jednorodzinnym domku (parcela z kamienicą musiałaby być Bóg wie jakiej wielkości, by pomieścić i sad, i jeziorko, i basen, i szklarnię blablabla, a ja moge się bez tego wszystkiego na dłuższą metę nudzić... ;p). Wszystko po trzosze dlatego, że domek rozbudowywuję wg własnych potrzeb, jak trzeba to piętro dorobię, a tutaj... mieszkania widzę dla samotników, par bezdzietnych z ew. jednym dzieckiem ;p. Ale i tak fajnie się zapowiada - najpierw mieszkanko, dorabiamy się na domek, może zakładamy rodzinę, potem się przeprowadzamy.
Magia też mi się podoba. Chociaż znając mnie, niewiele będę się nią zajmować (jak zresztą każda nadprzyrodzona postacia z simsow, procz simorosli ;p).

Jej, wszystko mi się podoba, tzn. brakowało mi właśnie bloków i kamieniczek więc jestem w stanie delikatnej (bardzo delikatnej) euforii ...
Ale wiem, że się rozczaruję, pewnie nawet kilkakrotnie.
  Odpowiedź z Cytatem