Mi się za to nie podoba, już mówię dlaczego, no i z góry mówię że nie za bardzo mnie przejęło iż jest to starter, zawsze można używać kodów.
Bryła - (nie krzyczeć mi tu) za bardzo maksisowa, u nich prawie każdy dom wygląda jak twój, a gdyby nie było lampy przy drzwiach wyglądałaby o niebo lepiej.
Ogród - podoba mi się, nic ciekawego ale straszne też nie jest.
Przedpokój - co za pustka!, ta lampa + maki na ścianie wyglądają strasznie nieestetycznie i brzydko, zrobiłabym tam całkowite przemeblowanie (z mebli których właściwie nie ma).
O Boże, w salonie też te maki?, po co? w ogóle nie pasują no i ściany wydają się puste mimo tych wszystkich udekorowań (szczególnie ten zygzak mi tam nie pasuje). Za fotel i kanapy masz plusa, bo mi się wyjątkowo podobają
W sypialni podoba mi się dobór ścian do podłóg, no ale przedmioty jednak trochę za daleko od siebie ustawione, za dużo miejsca trochę jak na tego typu pokój.
Łazienka - NIE! szczególnie ściany - są straszne, ta mozaika czy cokolwiek to jest w każdym razie wygląda źle (co najmniej). Nie obraź się ale ten kwiatek przy samej wannie raz że jest dosyć brzydki, a dwa że w ogóle przy samej wannie?
Kuchnia - przejdzie ale to pierwsze zdjęcię prezentuje się co najmniej źle.
To twój dwudziesty dom, a mi się nadal nie podoba, przykładaj się trochę bardziej do robienia brył i już więcej nie rób starterów, mówię ci, że będzie lepiej.
Ocenę daję - 5,5/10 (i tak wysoka)