View Single Post
stare 21.07.2008, 14:10   #57
Lorette

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: ,,Walcząc o Miłość''

Koornela, ja już napisałam - raz piszesz lepiej, raz gorzej, to dlatego.
A po za tym nie krytykuj wszystkich w koło, a czasem spójrz na siebie... po za tym: jaki urlop? Napisałaś kilka odcinków no i kręcisz serial - to ty narzuciłaś sobie takie tempo. Nikt tobie nie kazał robić tego i tego na raz... może jednak lepiej dokończyć jakoś to fs jeszcze w wakacje, a serial odstawić, zresztą w serialu też robisz sobie przerwę, ja rozumiem że to męczące - bo też robię to i to, ale jakoś staram rozłorzy sobie pracę, tak żebi i widziowie i czytelnicy byli zadowoleni... tylko nie pisz, że "Vanilla, przecież napisałam, że wracam do tego po wakacjach..." - ja napisałam tylko to co myślę, i nie naskakuj na mnie... Aha, a co do przyjmowania krytyki to fakt - wygląda jakbyś przed nią uciekała... na krytyke trzeba się przygotować, trzeba być twardym, ale też jednak słuchać tego co mówią. Nie pokazywać po sobie, że się nią jakoś przejmuje, ale też nie wolno "wybierać" sobie tego co chce się usłyszeć, bo to sensu nie ma. Powinnaś otworzyć się bardziej na to co piszą ludzie... no i nie naskakiwać na nich, bo to dziecinne, czasem trzeba powiedzieć z zaciśniętą szczęką: "tak masz racje, *****" (jeny... co ja gadam -.-). Dobra, ja się odłączam, bo zaraz napiszę coś mondrego jeszcze ^^
3-maj się =)