View Single Post
stare 21.07.2008, 14:59   #647
menowa
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

ja miałam taką sytuację.
grałam parą simsów, (małżeństwem) - gdy urodziło im się pierwsze dziecko wogóle nie klikałam na opcje "bara-bara" ani "postaraj się o dziecko". simka zaszła z innym simem w ciążę (mąż ich nie nakrył). simka urodziła dziecko, a sim nic! nawet im kontakty nie spadły. myślałam że gra jest tak zaprogramowana , że w takiej sytuacji sim się połapie, że został zdradzony...

a z dziwnych sytuacji:
grałam rodziną: sim, simka (małżeństwo), syn1, syn2
sim zdradził swoją żonę z taką rudą pokojówką, żona ich nakryła, po czym się rozwiedli i sim się wyprowadził.
zamieszkał w innym domu wraz z pokojówką. po jakimś czasie pobrali się. na wesele zaproszeni byli oczywiście tylko synowie sima, eks-żona - nie.
wesela trwało, na końcu przyjęcia przyjechała limuzyna, itd....
gry para młoda wróciła , pokojówka poszła do domu a sim stał jeszcze przy furtce.
nagle patrze... idzie chodnikiem jego eks-żona. zatrzymuje się, witają się (nie sterowałam simem- to była wolna wola), chwile rozmawiają, po czym eks-żona go przytula po przyjacielsku i odchodzi...
ta sytuacja zgasiła mnie... kontakty mieli na minusie przez te przyłapanie na zdradzie, a mimo to w dzien jego ślubu simka jakby mu... życzyła powodzenia. pogodzona z losem.
  Odpowiedź z Cytatem