View Single Post
stare 23.07.2008, 18:22   #15
abnormallady
Guest

Domyślnie Odp: Ogródek BAZAAR by BJORK

bjork, po zobaczeniu zdjęcia śmiało stwierdziłam, że ocena będzie powyżej 7 na pewno! Całość jest kompletnie w moim stylu. Sama uwielbiam takie bardziej "rynki" niż każdy sklep na osobnej parceli, a wszystkie połączone na środku "placem" z ławkami, fontanną i kwiatami. ;]]]
W "H&M" nie podoba mi się tylko tapeta. Mogła być raczej z tej kolekcji H&M-owej. ;p
Sklep ze zwierzakami mógłby być troszeczkę przytulniejszy, dodając chociażby niewielki dywanik w jakimś miejscu. [przed ladą, pod akwarium etc.]
Toalety mi się podobają, jednak mogłaś użyć np. kafelek. Łazienka powinna być sterylna i higieniczna, a dając taką samą podłogę, jak na zewnątrz w alejkach i chodnikach, robi się tak troszeczkę [nie wiem jak to ująć] "mniej higienicznie". ;p
Restauracja mnie mile zaskoczyła, ponieważ nie widziałam jeszcze takiego projektu. Ładna, ale również mogłaś dołożyć jakieś cieplejsze barwy. Nie wszędzie, ale jakieś miłe, ciepłe akcenty by się ładnie wkomponowały w atmosferę [jak to określiłaś] romantycznego miejsca. W prawdzie jest dużo brązów i beżów, ale jednak coś mi tam brakuje.
Spożywczy natomiast jest b. ładny.

Ogólnie jest to jedna z najładniejszych, w większości maxisowych parceli, jakie widziałam.
Jeśli udostępnisz do do pobrania, chętnie wrzucę go do gry. Tylko mam nadzieję, że mam te dodatki co są wymagane. xd
Ocena końcowa to 10/10. Pomimo że miało być "9,98/10" za ten klimat w w/w sklepach, ale ogród i ten cały placyk to 'zatamował'.

Pozdrawiam.
abnormallady. xd