Nie podoba mi się bryła, za nowoczesna jak dla mnie

Ogród też nie bardzo, taki jakiś bez ładu składu i porządku ... ale może to po prostu tak widać.
Dolny taras ok, chociaż bruzdzą mi te rzucone byle jak koce, na leżakach. Ale to już chyba nie od Ciebie zależy

Nie podobają mi się te kwadratowe światełka ... przywodzą na myśl raczej jakieś centrum handlowe niż dom.
Hall dobry tylko strasznie wąskie to wejście do kuchni

Jadalnia jest okropna

Moim zdaniem w ogóle nie funkcjonalna. Stół i krzesła stoją we wnęce przez co trudno byłoby obsłużyć gości np. na kolacji. No i trochę pusto ... jakiś kwiatek by się przydał

Do salonu nie mam zastrzeżeń. Ładnie Ci wyszedł

Jedna uwaga - na stoliku do kawy powinno zawsze być trochę miejsca, w końcu trzeba gdzieś tę kawę postawić

Kuchnia niestety mi się nie podoba. Kuchenka stoi zaraz przy ścianie przez co gotowanie staje się mniej wygodne. Ogólnie rozstaw szafek bym zmienił. Obecny sprawia że wolny jest tylko jeden blat. Co do umiejscowienia wieszaka na garnki: Z jednej strony ok bo jak umyjesz to wieszasz i woda ścieka do zlewu ale z drugiej daleko od kuchenki

Łazienka jak łazienka - ok. Nie podoba mi się tylko kwadratowy zlew.
Sypialnia ładna ale kanapa ... jakoś nie bardzo do sypialni

Duży plus za obecność kwiatów - wielu facetów stwierdza że są one w domu całkowicie zbędne