Widać, że się postarałeś. Kolorom nie mam nic do zarzucenia, jednak jest kilka szczegółów, które mi się nie podobają...
Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy to ten telewizor wiszący na ścianie jak obraz. Jeżeli już korzystasz z dodatków internowych to widziałam gdzieś taki fajny, co można go ustawić na stolikach do kawy, szafkach itp.
Wiszący bardzo psuje widok.
Druga rzecz, która mi się nie podoba to przeszkolony dach nad sypialnią. Jak Sim, który imprezuje może sobie odespać, kiedy słonko mu nad ranem tak mocno daje po oczach, a pomieszczenie się strasznie nagrzewa

Sam dach jest spoko, ale nadaje się bardziej do mini szklarni, a nie nad sypialnię

Akurat kuchenki się nie czepnę bo to w grze optymalne rozwiązanie: lodówka, blat, kuchenka

Ale wanna jest wg mnie paskudna. Może ujmę to inaczej - bardzo, ale to bardzo razi moje oczy

Tym razem dam tylko 8/10, bo jednak zrobić fajną bryłę jest trudno, ale zastanawiałam się poważnie nad 6/10

Pozdrawiam.
Ps. Poza tym dzisiaj mam dobry humor bo naprawiłam w końcu włosy zepsute przez takiego jednego frajera