View Single Post
stare 27.07.2008, 19:37   #19
kubuss

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "Drewniana nowoczesność" by kubuss

Uwaga odpowiadam zaczynając od posta nr 13

forgotten - jak będę chciał przystopować to przystopuję, ale nie będzie mi nikt rządzić. To raczej moja sprawa czy wystawię 4 czy 100 domów, nie twój interes.

Hall jak już, a nie hol. Jest tam nie pusto, a przestronnie, chciałbyś wejść do zagraconego hallu i przewracać się o niepotrzebne rzeczy ?? Bo ja nie. Jakby nie patrzeć to nowoczesne domy mają to do siebie że są "surowe" i przestronne, a nie zagracone !!

Jadalnia - krzesła nie są biurowe, a jadalnia jest po to żeby była użyteczna, a nie żeby była na pokaz

Kuchnia - dwie szafki o_O to znów byś się czepiał że jest zagracona.

Salon - jest wystarczający kanapa, telewizor, szafka i kominek na zimowe dni. A co do kominka to gdzie go miałem ustawić ekhm jakiś pomysł ??

Sypialnia - wiem że kanapa nie pasuje ale nie miałem co tam ustawić żeby nie było pusto. Według mnie przeszklony dach jest oryginalny ^^

Wiesz jakoś innym moje domy się podobają, może jesteś jakimś ewenementem ?? A domy buduję po to żeby były funkcjonalne i pożyteczne, a nie na pokaz Jesteś tu od miesiąca, a się rządzisz jak byś był tu od początku istnienia forum ?!

Greenlyme i Ruika - dzięki bardzo za ocenkę.

Sheba - ^^ dawno nie oceniałaś moich domów dzięki

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline