Temat: Dom DIQ
View Single Post
stare 28.07.2008, 20:37   #19
Człowiek renesansu
Guest

Domyślnie Odp: Dom DIQ

Cytat:
Napisał .error Zobacz post
AAAA! NIEEEE! TYLKO NiE TOOO! <panika> <czarna rozpacz>
JA NIE CHCĘ ;_____;
Ekhem.
Nowoczesne bryły mnie prześladują. Tak właściwie, to dokumentnie nimi sram. =.= Ludzie, błagam, klocki bez dachu wcale nie są trendi i dżezi. To nie jest to, co misie lubią najbardziej, cholera no!
Bynajmniej, jeśli chodzi o mnie.
Ale wnętrze jest śliczne. Nowocześnie, ale przytulnie - i za to masz plusa. I kolory fajnie dobierasz, o.

Każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażenia opinii. Ty po prostu nie lubisz modernów i tyle. Wydaje mi się jednak, że ocena domów na tym forum powinna określać jego ważne cechy, dokładność wykonania, dobór wszystkich elementów i najważniejsze- SPÓJNOŚĆ!!!!

Dlatego nie powinno się dawać oceny mizernej tylko za to, że dom "nie jest w czyimś stylu", projektant może czuje pasję do czegoś innego.
Nie potraktuj tego jako obelgi tylko rady, bo przecież nie dałeś żadnej oceny. I dobrze. To tak na marginesie.

Linea- zgadzam się z Tobą w 100%! Ten dom jest świetny i SPÓJNY!!!!!
Wszystko do siebie pasuje! Wszyscy przyczepili się tych ogrodów, a przecież bujne zarośla i babcine rabatki i klomby wyglądałyby paskudnie!!!
Tak samo byłoby gdyby ktoś zbudował taki ogród jak ten przy przaśnej, wiejskiej chacie!!
To wymaga wyczucia.

Moja ocena:
Bryła 100000000/10- nie widziałem tu jeszcze lepszej
Ogród- 10/10- po prostu pasuje
Wnętrze- 11/10- wspaniałe

Jak narazie jestem zachwycony wszystkimi Twoimi domami!
Tak trzymaj!!