View Single Post
stare 29.07.2008, 19:31   #6
asiolek
Guest

Domyślnie Odp: Cloudland by Sheba

Muszę przyznać że domek naprawdę fajny
Bryła niezbyt mi się podoba , ale jak już powiedział marian140291, pasuje tam. Ogródek tez niezbyt przypadł mi do gustu, ale raczej dlatego że nie lubię tego "pustynnego" podłoża i dziko rosnących kaktusów ;p. Nie podobają mi się też przezroczyste poręcze, jakoś tak mi tam nie pasują. Za to podoba mi się kolor bryły i ten kącik z grilem i stoliczkiem, bardzo miło i przyjemnie to wygląda. Salon, kuchnia i kącik jadalniany mi się podobają, fajnie poustawiane meble i ładnie dobrane kolory, nie podoba mi się tylko ten biały (albo może szary??) kolor ścian, jednak musze przyznać że nie jest przez to szaro w pomieszczeniach ponieważ uzupełniają to kolorowe meble Jeśli chodzi o pokój Teylor, na pierwszym zdjęciu coś mi nie gra. Czarno czerwone ściany, plakaty i łużko, nie pasują mi do stoliczka z lampką i do tego kwiatka. Na pozostałych dwóch zdjęciach pokoju jest wg. mnie lepiej, wszystko ładnie się ze sobą prezentuje, a co do komody to mi się tam podoba że jest taka duża ;p. W łazience wszystko mi sie podoba, poza... kolorystyką;/ tak ciemno i czarno, chyba bym tam sobie żyły podcieła a nie się umyła;p.
Pokój Grace mi się odoba, fajny kacik z garderobą i ładne kolorki. I jeszcze jedno : nie podobaja mi się te czarne drzwi, a są chyba wszędzie;p
ocena : 7,5/10

I jedno pytanko, skąd masz obrus który jest na stoliczku w jadalni??

Ostatnio edytowane przez asiolek : 29.07.2008 - 19:34