Cytat:
Otoczenie nadal wydaje mi się puste zwłaszcza, że kształt i kolor bryły przywodzi na myśl uroczy domek na przedmieściach, co mnie osobiście kojarzy się z kolorowym, kipiącym życiem ogrodem.
|
Cierpliwości, rozgrzewam się
Cytat:
W salonie brakuje mi czegoś, co mogłoby przełamać ten spokojny, beżowo-brązowy klimat
|
A wiesz jak przyjemnie pije się herbatę lub kieliszek wina w takim pokoju po całym dniu roboty? ^^ Ale zgoda, następnym razem postaram się troszeczkę urozmaicić paletę kolorów do salonu
Cytat:
W zielonej sypialni łóżko z czarno-białą pościelą
|
Zapewniam Cię że ona jest zielona ^^ Bardzo ciemna (rzeczywiście granicząca z czernią) zieleń. Tutaj może się tak wydawać bo tak światło pada
Cytat:
Już po raz drugi mam wrażenie że chciałes pokazać coś lepszego, ale z braku odpowiednich mebli i dodatków wyszedł taki typowo maxisowski dom.
|
Coś w tym jest ...
Cytat:
o do szczegółów, muszę się doczepić do okrągłego okna - fatalnie się prezentuje
|
Ale bez niego było strasznie monotonnie.
Cytat:
Te drzewa mi się nie podobają ale to już kwestia gustu, więcej kwiatów i krzewów - taka moja skromna rada do budowania i gospodarowania ogrodów.
|
Taa muszę ściągnąć trochę drzew i krzewów bo maxis za dużo tego nie ma
Cytat:
W salonie szczególnie nie podoba mi się dobór kolorów - STOP! oczywiście że są dobrane ale aż za bardzo, zrozum ta żółć wygląda źle. Może więcej akcentów roślinnych? Kolorowych obrazów? Inny kolor podłóg lub ścian? Prezentowałoby się lepiej.
|
Nie podoba Ci się dobór kolorów sam w sobie czy po prostu monotonia?

Następnym razem postaram się żeby było bardziej urozmaicone
Cytat:
A tak na pierwszy rzut oka przypominał mi trochę wnętrze Titanica
|
Titanicem się interesuję ale nie wiedziałem że może to tak rzutować na coś xD
Cytat:
Łazienka sprawia wrażenie zimnej i niedopracowanej, ani śladu jakichkolwiek akcesoriów, może by przydało się ściągnąć jakieś kremy albo coś.
|
Muszę przyznać że się zgadzam, kiedyś miałem tego całą górę z mts2 ale teraz nie widzę tych dodatków
Dziękuję wszystkim za oceny ^^