Temat: Dom DIQ
View Single Post
stare 05.08.2008, 11:20   #30
haughton

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom DIQ

Zgadzam się z przedmówcami że otoczenie domu jest troche pustawe, ale sama bryła nadrabia moim zdaniem te braki. Imponująca, oryginalna, majestatycznie góruje nad wybrzeżem. Bardzo mi się podoba, w dodatku zbudowałeś ją w nietypowym miejscu co jeszcze bardziej dodaje oryginalności temu projektowi.

Masz talent do urządzania wnętrz. Idealnie łączysz kolory, wstawiasz dużo dekoracji, wszystko świetnie do siebie pasuje. Urzekł mnie zwłaszcza salon (jak zwykle przy Twoich pracach ), kącik do czytania i łazienki. W porównaniu do poprzednich projektów duzo więcej pracy włozyłeś w umeblowanie sypialni i podoba mi się ona o wiele bardziej niż te, które widziałem wcześniej.

Stosujesz dużą paletę barw w pomieszczeniach i dzięki tem wyglądają one niemalże jak prawdziwe. Śmiało mogę umieścić ten projekt w dziesiątce najlepszych, jakie widziałem na naszym Forum. Jedyne, czego bym sie przyczepił to lustrzana podłoga w sypialni (nawet pomimo dywanu wprowadza atmosferę zimna) i brzydka szafa w tym samym pomieszczeniu.
haughton jest offline