Cytat:
Napisał bjork
Nie pamiętam czy to pisałam, ale w Czasie Wolnym raz w simowym tygodniu pojawia się jedna z informacji "Ten tydzień był wspaniały..." lub "Ten tydzień był kiepski".
Nie notowałam dokładnie, ale skoro poprzednie założenia dlaczego przychodzi cyganka z dżinem się nie sprawdziły, może mieć coś z tym wspólnego... Jak trzy tygodnie pod rząd będą cudowne, to wtedy przyjdzie...
Chociaż w książecce jest napisane, że to też zależy od ilości domowników z platynową aspiracją i rozwinięciem hobby...
|
tak. zależy to od tego jaki był ten tydzień. więc... wychodzi na to, że jeśli ma się rozwinięte dwa hobby oraz jest informacja 'ten tydzień był wspaniały' przychodzi cyganka z dżinem. szczerze mówiąc... nie mam dokładnego pojęcia jak to działa. wiem tyle, że albo mam jakiś błąd (albo rzeczywiście tak jest) ale u mnie studenci kiedy tylko zadzwonią po swatke ona od razu się skrada i podkłada lampe. nie wiem. może u innych też tak jest. co do moich simów to z tym jaki był tydzień jest pewne. a co do hobby to nie zwracam chyba na to większej uwagi ;d