View Single Post
stare 22.03.2004, 21:18   #11
Raf_use
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Sebastian@Mar 22 2004, 09:38 PM
Ja wcale nie mówiłem że mam Zielonego smoka , ja wogule nie mam abry w komputerze , ja gram u kolegi i jemu się wykluł zielony smok i się nazywa "Liść" i on nie mógł go zciągnąć bo nie ma internetu. A nie wiem czy ten zielony smok nie zalerzy od tego gdzie się mieszka bo on go kupił jak mieszkał w Abrakadabrowie  w tym niebiańskiem domu , czy jak to sie nazywa(chodzi mi o ten dom w niebie czy  na niebie jak kto woli). Morze wtedy się uaktywnia zielony smok.
Co za bzdury <_< Ten "niebianski dom" jak to nazwales to nie jest dom tylko dzialka, na ktorej jest wiadomo co (jak nie wiadomo to prosze zajrzec do tematow o fasoli itp.) W kazdym razie nie jest to dom, tam nawet nie mozna uzywac trybu budowy i kupowania(chyba ze ie ma specjalnego patcha, ale to i tak bez sensu, bardzo niepraktyczne budowac tam cos...) I naprawde kolego przestan nam wciskac ciemnote o zielonym smoku "Lisciu" bo go nie ma, zarowno ja jak i Ukash sprawdzilismy to, i zostalo opisane jak to sprawdzic wiec kazdy sie sam moze przekonac. A ten twoj kolega pewnie cie zrobil w bambuko, mogl mu ktos dac ten dodatek, ale ja wogole watpie zeby istnialo cos co sie Lisc nazywa No chyba ze ten kolezka ma jakas wzbogacona, limitowana serie abrakadabry, niewiem, moze cos przeoczylem :lol:

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.