View Single Post
stare 11.08.2008, 21:48   #9
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Przez awarię dysku i reinstalę Windowsa, a więc i Simsów, nie mogąc zacząć od nowa w Dziwnowie (za dużoo tam straciłam ), przerzuciłam się na Miłowo.
I sprawy wyglądają następująco:
Ćwir- Morti zmarł (nie chciało mi się nim grać), Kasandra wyszła za Dona. Aleksander poszedł na studia- kierunek fizyka, skończył je z wyróżnieniem, i obecnie czeka w skrzyni rodzin aż mu kupię willę (podzielą się z siostrą kasą) i ożenię go z jego miłością ze studiów- Łucją Straszydło.
Lotario- Don zmienił aspirację, ożenił się z Kasandrą i maja dwójkę dzieci: córkę Gabrysię (w wieku szkolnym), oraz synka Wiktora (niemowlę).
Hak (u mnie Szmer)- Esmeralda (Joasia) zaczęła pracować, podczas, gdy jej mąż zajmuje się domem. Lucynka jest nastolatką. Rodzina powiększyła się o nowego członka, którym był Dawid (obecnie w wieku szkolnym).
Przyjemniak (Kumpel)- Marysia i Daniel są emerytami. Mieszkają w domku w lesie (jego zdjęcia wstawiłam na forum). Liliana i Angelika poszły na studia, po czym się chajtnęły.
Próchno- oboje nie żyją.
Biedak vel. Nowy- Balbina urodziła 3 dziecko- Mikołajka (obecnie w wieku szkolnym), po czym wyszła drugi raz za mąż. Jej wybrankiem był miastowy, Brandon Jakiś, któremu zmieniłam nazwisko na Nowy. Po niedługim czasie urodził się Janusz (teraz w wieku szkolnym). Błażej zginął w wypadku samochodowym wracając ze szkoły.
Biedak Jr- Damian poszedł na studia (chyba literackie), jego przyszła zona, Angelika Kumpel, również (biologia). Oboje ukończyli z wyróżnieniem. Zaraz po studiach, jeszcze zanim się pobrali, mieli swój "pierwszy raz"- Angelika zaszła w ciążę. Potem wiadomo- ślub, wesele i narodziny córeczki- Jasmine (w wieku szkolnym). Obecnie mają się przeprowadzić do innego domu (planują drugie dziecko).
Marzyciel- Darek zaczął pracę zawodową jako artysta. Obecnie jest emerytem. Jego syn, Szczepan wraz ze swoją dziewczyną, Lilianą poszli na studia (on- ekonomia, ona- sztuka). Oboje skończyli z wyróżnieniem. Po studiach zalegalizowali swój związek i otworzyli sklep z obrazami ("Dreamer`s Pictures"). Do rodziny wkrótce dołączyła Marlenka (imię po babci; obecnie małe dziecko). Urodziła się w tym samym dniu, co jej kuzynka, Jasmine (chociaż jest starsza- całkiem o tym zapomniałam robiąc pannie Biedak urodzinki).
Kaliente- wybudowałam im chatę. Nina czeka na okazję, by znowu zacząć z Donem. A Dina prawdopodobnie się chajtnie. Póki co nimi nie gram.

Ostatnio edytowane przez Liv : 10.08.2010 - 16:45
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem