A kto powiedział, że skoro zewnątrz dom jest... klasyczny to i klasyczny musi być w środku?!
(Klasyczny w sensie, że nie modern, o tak ;p)
Tak na dobrą sprawę całej bryły nie widać. Nie mniej podoba mi się to co widzę na fotach - zarówno ogród jak i wnętrza (Mimo wszystko gryzie mi się ta nowoczesność i surowość kuchni. Nie lepiej było tam dać trochę drewienka? Brązów?) - sypialnia jest bardzo stylowa, odbiega wystrojem od reszty, ale moim zdaniem nadaje to przytulności i klimatu takiego domowego ogniska. No i wręcz do perfekcji opanowałeś łączenie tapet! Brawo!
I jako maniak modernów powiem, że podziwiam Cię. Że znalazłeś pomysł i fajnie go opowiedziałeś w fotografiach, że cholerka udało ci się nie przełamać - Jak często robię to ja - że mam zamierzenie, 'buduje klasyk' po czym w trakcie budowania mój pierwszy zamysł idzie sobie precz i tak oto powstaje kolejny 'zimny, klockowaty modern ze szklanymi podłogami...'
No i doszłam ostatnio do wniosku, że po prostu nie mam na stanie 'klasycznych' mebli (poza maxisowymi) i najzwyczajniej w świecie nie umiem ich ściągać, żeby potem mądrze wykorzystać... Yghm. ;p
edit:
Zapomniałam! ;p Świetne nazwy tematów! ;-)