Raczej chyba prawdopodobnie na pewno Ctrl+C i Ctr+V (czyli wycinania, przenoszenie) podczas zabawy z folderami, w których zainstalowana jest gra popsuje tą grę niestety
Nie radzę tego robić. Jeżeli już to zrobić kopię zapasową Folderu EA Games z Moich Dokumentów (tam znajdują się zapisane gry), odistalować Zwierzaki i zainstalować ponownie na innym dysku.
Jeżeli to jest niemożliwe, to polecam przenieść foldery Moje Dokumety i Pulpit (które zazwyczaj najwięcej miejsca zajmują na inny dysk).
W Windows XP jest taka opcja. Albo w oknie Moje Dokumenty (Pulpit) w Zadaniach Folderów "Przenieść" i wybrać nową lokalizację np. Dysk D., albo w właściwościach w/w folderów. Jeżeli coś jest niejasne piszcie.
Ta opcja "Przenieś" znajduje się w ścieżce X (nazwa dysku):\Documents and Settings\(Nazwa Użytkownika) i tu wybieramy Moje Dokumenty i Pulpit do przeniesienia na inny dysk. Oczywiście podczas tej operacji dobrze by było pozamykać wszystkie programy, albo robić to z innego konta użytkownika komputera (szczególnie przenoszenie pulpitu tego wymaga, bo inaczej pliki będą się kopiować zamiast przenosić).