View Single Post
stare 15.08.2008, 12:18   #399
Swistaq

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simki by Pamela

Cytat:
Napisał simka1 Zobacz post
a co to ma do rzeczy???? Myślałam,że obiektywne zdanie na temat Twoich prac zostanie przyjęte spokojniej. Widzę jednak ,ze się pomyliłam i akceptujesz tylko kadzenie i aprobatę. Szkoda. Konstruktywna krytyka pomaga się rozwinąć i poprawić ewentualne błędy,a Ty czasem spoczywasz na laurach choc mogłabyś tworzyć prawdziwe cuda, niestety nie zawsze tak jest a jak już ktoś to Tobie wypomniał to jest źle. Dodam jeszcze tylko, że oparłaś się jedynie na krytyce nie zauważając tego iż nie napisałam ,że Twoja simka jest brzydka , wręcz przeciwnie. Poniższe komentarze na temat Simarta przemilczę ponieważ nie świadczą zbyt dobrze o osobach które są ich autorami a nie jestem tu po to by kogokolwiek obrażać. Pozdrawiam
W 100 % się z tym zgadzam. Uważam,że komentarze na temat simarta po pierwsze nie maja nic do rzeczy,po drugie sa co najmniej nie na miejscu. Sadzilam,że na tym forum wygłasza się opinie,które mają na celu pomoc w dostrzeganiu błędów. Samo słodzenie nie pozwoli Ci się rozwijać. Poza tym masz chyba kłopot w radzeniu sobie z krytyką. Szkoda,ponieważ właściwie odebrana krytyka pomogłaby Ci naprawdę piękne simy.
Swistaq jest offline