Cytat:
Napisał asiolek
Nie chciałabym napewno w takim mieszkać, ale z wyglądu mi się podoba.
|
To chyba najważniejsze
Cytat:
Napisał haughton
Drażni mnie natomiast rozmieszczenie niektórych okien - np. na ścianie widocznej na 3 zdjęciu wyglądaja one, jakby były wstawione zupełnie przypadkowo (albo pod kątem meblowania pomieszczeń).
|
Akurat o rozmieszczeniu okien na 3 ścianie, decydowało to że dom stoi u wylotu Cl. Jakoś nie pasowała mi tam duża ilość okien

Ucieszyłbym się gdybym znalazł winorośl, większą niż ta dostępna w grze
Cytat:
Napisał haughton
Ogród skromny, ale czego innego spodziewać po facetach zamieszkujących posiadłość?
|
Pamiętaj że wcześniej mieszkał tu starszy pan

Starsi ludzie, często po prostu już nie mogą, zajmować się ogrodem
Cytat:
Napisał haughton
Po obejrzeniu wnętrz dochodzę do wniosku, że właściciele domu mają niecodzienny gust. Poszczególne pomieszczenia wyglądają na urządzone kobiecą ręką (pastelowe kolory, kwiaty, delikatne firanki, itd.) i nie pasują mi do Marka i Dana. Być może mam zbyt mało otwarty umysł, ale sypialnia, gdzie stoi łózko z baldachimem i pościelą w kwiaty moim zdaniem absolutnie nie nadaje się dla faceta.
|
Dom nie jest nowo wybudowany, a więc ma swoją historię

Przedstawię ja w swoim VS
Cytat:
Napisał haughton
Kilka rzeczy nie pasuje mi do wiktoriańskiego stylu: współczesne kanapy w salonie i przy schodach, elektroniczny alarm przy wejściu, drzewko bonsai w sypialni Marka, czy nowoczesna lodówka i kuchenka. Brakuje mi też przepychu tak charakterystycznego dla tej epoki - poszczególne pomieszczenia miejscami świecą pustkami.
|
W historii już pisałem o tym że dom ma sprawiać wrażenie odnowionego
Cytat:
Napisał haughton
I z technicznych spraw - wszystkie fotele na piętrze domu mają zbyt bliski kontakt ze ścianami 
|
Tak, ale niestety nie jestem w stanie nic na to poradzić
Cytat:
Napisał haughton
Po raz kolejny stwierdzam, że masz do dyspozycji za małą ilość dodatków/mebli/dekoracji w stosunku do tego, co chciałbyś pokazać.
|
A ja po raz kolejny, jestem zmuszony przyznać Ci rację