View Single Post
stare 25.08.2008, 10:15   #2
Radioaktywna_Skarpeta
Guest

ThumbsDown Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:
Napisał znowu Caesum Zobacz post
Ale jak się da jedynkę, to ludzie będą wiedzieć, że tu nie chodzi o dwójkę, poza tym jaki problem w dodaniu gdzie nie gdzie jedyneczki? Każdy wie, że się nazywa The Sims, a jedynie ułatwi to mniej kumatym w odróżnieniu The Sims od The Sims 2.

Nadine, wiem, przecież sam go kilka razy "odświeżałem".

Poza tym ułatwiło by to modom robotę ;3

No, a jeśli już tak bardzo nie chcecie dać nazwy, to może chociaż walnijcie na czerwono napis "The Sims to NIE The Sims 2", czy coś w tym stylu.
Caesum, zadam pytanie... czy TY należysz do mniej kumatych? Wiem, że napiszesz NIE. Skoro nie jesteś mniej kumaty, to po co martwisz się o mniej kumatych? Oni sobie dadzą radę, a TY pilnuj swoich problemów. Do tej pory nikt się nie skarżył, żeby ta nazwa bez jedynki mu przeszkadzała. Tylko Tobie nie pasuje. Czy ty masz jakieś problemy z tym brakiem jedynki? Czy Tobie to się myli? NIE. Więc daj innym spokój. Poza tym, to nazwa tej gry, to The Sims, a nie The Sims 1. Ułatwiłoby modom robotę, mówisz? Ciekawe w jaki sposób. TY nie jesteś modem, więc skąd możesz wiedzieć, co im ułatwia, a co utrudnia robotę? Modzi się nie skarżą, jakby im to przeszkadzało dopisaliby tą jedynkę, a oni (domyślam się xD) uważają, że tak jest dobrze. Wiesz Twoje ciągłe pisanie o dopisaniu tej jedynki na pewno nie ułatwia im roboty. Wszyscy są na nie, więc mogłabyś już dać sobie spokój.