View Single Post
stare 25.08.2008, 20:56   #162
Dignity
Guest

Domyślnie Odp: Co sądzisz o tym forum ?

Cytat:
Napisał bjork Zobacz post
Niestety dostrzegłam też jedną osobę która albo jest strasznie niedojrzała emocjonalnie, albo STARA się być super prowokacyjna i kontrowersyjna, a może najzwyczajniej w świecie jest idiotą
Nie napiszę kto to, ani też nie chcę wdawać się z tą osobą w polemiki w poszczególnych tematach (inni to zrobili i jakoś tylko zostali przez nią zwyzywani - a bycie zwyzywanym wcale nie należy do przyjmności - taa kto powiedział, że jestem odważna i stanę do konfrontacji , bo jest strasznie egoistyczna i zamknięta na jakąkolwiek zdrową krytykę ze strony innych osóbka.
Ot tak miałam ochotę się podzielić informacją, że jest ktoś kogo ewidentnie nie lubię i wręcz tym kimś gardzę. No trochę mi ulżyło...
OH a ja dostrzeglam osobe, ktorej wszyscy na forum liza dupe a za chwilke znowu ja obrabiaja =0 KTO TO MOZE BYC? NIE NAPISZE KTO BO WIECIE, NIE CHCE SIE WDAWAC W KLOTNIE ALE MIMO TEGO I TAK PISZE TEGO POSTA!!!!! =)))
jak nie chcesz wdawac sie w polemiki [jak ladnie to ujelas, kudos!] to po prostu sie zamknij i nie pisz, ok? [aha, zeby nie bylo, nie kaze ci sie zamykac i nie pisac na forum, tylko jak nie masz zamiaru i ochoty sie z kimkolwiek klocic to po prostu nie odpowiadaj?!] tbh, myslalam ze po ponad 2 i pol roku na tym forum w koncu przestane byc ta wannabe prowokatorka, oh well, tak juz widocznie pozostanie :[
w ogole to super, ze znasz mnie tak dobrze jakbys byla moim ojcem. egoistyczna, idiotka, zamknieta na krytyke [prosze cie, pisalas o kims innym? bo narazie to ja nie widze zadnej krytyki z twojej strony - tylko jakies pomysly wyssane z dupy ].
jezeli juz jestesmy przy krytyce - ja znosze krytyke a nawet odpowiadam na krytyke w taki sposob na jaki mam humor =)
tak wlasciwie to nie wiem za co mna tak gardzisz i strasznie nie lubisz.
bo nie masz chyba zbyt wielu powodow, dorosla 'kobieta' a chce sie bawic w takie dziecinady typu 'powiem nie powiem hihihi'.
imo, to ty szukasz zaczepki i jak tu zrobic aferke na forum tylko cos ci nie wychodzi. za bardzo sie starasz sprowokowac?

OOOO ZEBY NIE BYLO ZE OFFTOP KTOREGO BTW NIE ZACZELAM =)

lubie to forum, ALE WIECIE SA CZASAMI OSOBY KTORYCH NIE LUBICIE I WTEDY JEST TROCHE GORZEJ (((((

a powazniej, to poznalam na sz i sw duzo fajnych osob, z niektorymi nawet pisalam kiedys obsesywnie smsy ogolnie wspominam bardzo dobrze i wiele temat rozbawilo mnie do lez

xx

Ostatnio edytowane przez Dignity : 25.08.2008 - 20:59
  Odpowiedź z Cytatem