View Single Post
stare 26.08.2008, 10:55   #13
Sheba
Guest

Domyślnie Odp: Starter by dominik12

Dobra nie bede tutaj bez żadych cyrygieli sie z toba przekamażać iz nie mam czasu na takie głupoty. Jednakrze powiem tylko ,że to moja opinia i wypowiedz na temat tego domu...rozumiem ,że ci ta ikeowska kana podoba no ale ppatrz tylko na nią...niestetyczne na pierwszy rzut oka.widoac po prostu jak ja połaczyleś. Oczywiście nigdzie nie ma napisane ,że te kafelki sa łazienkowe no ale tzreba bybyło byc typowym 'osłem' aby tego niezauważyć No tylko ,że jakos zauważyłam mini rolety ledwo trzymajace się w kuchni i sypialni ,ale gdybyś nie dał tak duzych jak na ten dom okien to by ci wystarzyło z pewnoscia na firanki ^^ Słonecznik tam pasuje (?) Niebyłabym tego pewna iż miejsce jego jest z pewnościa na jakims stoliczku .W kuchni tablica korkowa najstosowniej ? No ja bym ją dała np. do przedcionku ,którego niezauważylam no ale...mam Patrzeć na zdjęcie simiki ? Wiem tam kwiatki sa ładne no ,ale zaś na nastepnym zdjęciu są 'zgniłe' ;| Wyglada to fatalnie. Powinieneś się szamotać co do estetyki domu ..a ty niedość ,że nam pokazujesz nieestetycznie połaczone drzewa to i zgniłe kwiatki otaczające źbło małego drzewka ...

Nie chce byc niemiła ,ale lepiej pocwicz w simsach zanim nastepnym razem wstawisz coś na forum...

GEMMa_