Temat: Simy by Libby
View Single Post
stare 26.08.2008, 20:34   #53
figa

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Simy by Nikki

Widzę całe mnóstwo simów Zacznę od początku.

Karina - zwyczajna młoda dziewczyna, która nie musi jeszcze podkreślać urody ostrym makijażem. Właściwie nie mam poważniejszych zastrzeżeń. Tylko nos nie pasuje. Jest za malutki. Powinien być dłuższy i trochę szerszy. Podbródek mógłby być subtelniejszy. Fryzura z pierwszego zdjęcia pasuje do twarzy - udało Ci się coś co mi do tej pory nie wyszło - ta fryzura u mnie leży i czeka na lepsze czasy aż wreszcie zrobię pasującą do niej simkę Tylko kolor włosów mógłby być jaśniejszy bo simka ma jasną skórę.

Nikola mniej mi się podoba, ma zbyt prostokątną twarz. Jest trochę jak Kasia (pokojówka). Co mogę powiedzieć... Wydaje mi się, że odstęp pomiędzy oczami a ustami jest za duży. Nos sprawia wrażenie za długiego. Podbródek mało kobiecy. Górna warga za wąska.
Na plus zasługuje fakt, że starasz się używać różnych modeli twarzy a nie tylko pierwszej jak to jest często spotykane

Milena - oczy trochę za wysoko, usta - moim zdaniem za szerokie odrobinę. Ogólnie nie jest źle. Podoba mi się, że dajesz simkom subtelne makijaże. Kolor włosów pasuje do karnacji. Fryzura moim zdaniem ładna.

Artur - ładny chłopak ale ma zbyt wielki i długi nos. Jakby nos skrócić i usta troszkę podnieść byłby chyba lepszy. Ja bym mu dała ciemniejsze oczy ale to już sprawa gustu
Możesz mu zrobić operację plastyczną w grze lub poprzez simpe

Aryan - właściwie nie ma się czego czepić Na pierwszym zdjęciu wygląda najlepiej. Chłopak o subtelnej urodzie. Ma ładne, brązowe oczy, opaloną karnację Może jedynie ułożenie brwi trochę damskie ale poza tym - udany sim

Julia - wygląda na takie żywe sreberko Usta ładne, błyszczyk też. Puder moim zdaniem dobrze dobrany - ociepla policzki. Nosek u góry dobry ale na dole troszkę za gruby.
Oczy - kolor może być, rzęsy za długie. Fryzurka może nie najlepiej zrobiona ale nadaje simce taki fajny figlarny styl. Na drugim zdjęciu moim zdaniem Julka traci trochę na oryginalności. Trzecia fryzura jest bardzo dobra.

Roksana - nie podobają mi się jej ostre brwi. Nosek za szczupły.
Oczy ładne i odpowiednio umalowane.
Usta - mogą być, błyszczyk mi się podoba. Podbródek chyba za bardzo podniesiony w górę przez co twarz sprawia wrażenie kwadratu.
Fryzurka świetna, zarówno kształt jak i kolor, doskonale pasuje.
Ale jak tak zebrać to wszystko w jedną całość to simka całkiem oryginalna

Pozdrawiam
figa jest offline