Mam osiedlowe życie od dzisiaj

Grałam tylko chwilkę ale juz moge powiedzieć że mam mieszane uczucia co do tego dodatku. Nie podobają mi się prawie żadne meble. Są dziwne, brzydkie i nigdzie nie pasują. Większość mieszkań wyglada jak z 'kiepskich' albo i jeszcze gorzej, no ale wiadomo ze to wszystko można sobie przebudować. Sufit tez nie jest jakś super fajny, bo w tych małych mieszkankach praktycznie wcale go nie widać i tak naprawde służy tylko do robienia efektowniejszych zdjęć czy filmów. Widzę że twórcy poszperali trochę w internecie i zrobili sporo żeczy które można było już dawno ściągnać z neta jak np. rózne ozdoby : jakieś pudełka z wisiorkami, wiertarki z rozsypanymi wokół narzędziami itd. No i kaloryferek który mozna było juz dawno ściągnąć z neta. Podoba mi się plac zabaw, garderoba i wielkie akwarium, tak naprawę te najważniejsze, i najfajniejsze żeczy umieścili na okładce i reszta nie jest już taka fajna.
Magią i czarami szczerze mówiąc się jeszcze nie bawiłam, ale z tego co piszecie zapowiada się interesująco