View Single Post
stare 28.08.2008, 22:57   #729
asiolek
Guest

Domyślnie Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Mam osiedlowe życie od dzisiaj Grałam tylko chwilkę ale juz moge powiedzieć że mam mieszane uczucia co do tego dodatku. Nie podobają mi się prawie żadne meble. Są dziwne, brzydkie i nigdzie nie pasują. Większość mieszkań wyglada jak z 'kiepskich' albo i jeszcze gorzej, no ale wiadomo ze to wszystko można sobie przebudować. Sufit tez nie jest jakś super fajny, bo w tych małych mieszkankach praktycznie wcale go nie widać i tak naprawde służy tylko do robienia efektowniejszych zdjęć czy filmów. Widzę że twórcy poszperali trochę w internecie i zrobili sporo żeczy które można było już dawno ściągnać z neta jak np. rózne ozdoby : jakieś pudełka z wisiorkami, wiertarki z rozsypanymi wokół narzędziami itd. No i kaloryferek który mozna było juz dawno ściągnąć z neta. Podoba mi się plac zabaw, garderoba i wielkie akwarium, tak naprawę te najważniejsze, i najfajniejsze żeczy umieścili na okładce i reszta nie jest już taka fajna.
Magią i czarami szczerze mówiąc się jeszcze nie bawiłam, ale z tego co piszecie zapowiada się interesująco
  Odpowiedź z Cytatem