Temat: "Nowy Dzień"
View Single Post
stare 29.08.2008, 11:34   #11
ptasie mleczko
Guest

Domyślnie Odp: "Nowy Dzień"

Hmmm rzeczywiście króciutki ten odcinek. Muszę powiedzieć, że po pierwszym spodziewałam się po Tobie nieco więcej. Po pierwsze dlaczego ten wojskowy "wysokiej rangi" jest podporucznikiem? czemu nie porucznikiem albo majorem, ale to maleńki szczególik. Po drugie z jakiego miejsca "swojej zbrodni" się oddalił? Co to była za "zbrodnia"? Nie łapię tego zdania wybacz i po trzecie ostatnie już ale nie spodobało mi się to, że piszesz o wojnie jak o jakiejś przygodzie. Jakby Twoi bohaterowie chcieli koniecznie zdążyć jeszcze na wojnę, żeby móc się potem chwalić, że brali w niej udział. Sorki ale to mi się nie spodobało. Mogłeś inaczej uzasadnić konieczność wzięcia w niej udziału. Więcej uwag nie mam. Ogólnie oczywiście mi się podoba. Ciekawy i inny temat. Styl pisania interesujący. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek pozdrawiam

Przemyślałam to jeszcze raz i z tym podporucznikiem to masz jednak rację. Jest to jakby nie było wysoka ranga, a przecież Ci wojskowi najwyższej rangi nie będą jeździć i zaciągać szeregowych żołnierzy, mają ważniejsze sprawy na głowie w czasie wojny. Mój błąd. Zwracam honor

Ostatnio edytowane przez ptasie mleczko : 29.08.2008 - 11:44
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.