View Single Post
stare 29.08.2008, 12:45   #757
Pochno
Guest

Domyślnie Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Moim zdaniem jest to najlepszy dodatek po CPR. Mieszkam w skromnym mieszkanku (bo duże te 2-u piętrowe wyglądają jak dom...) . Zdjęcia dam później a teraz może wam opisze jak wygląda...

Więc tak. Mieszkam na 3 piętrze za współlokatorem (licząc z parterem), gdy wchodzimy na wprost widzimy salon, obok niego sypialnia, przy niej niestety BARDZO mała łazienka w której ledwo co zmieścił się kibel, prysznic i umywalka. Gdy wchodzimy do mieszkania zaraz po prawej stronie jest kuchnia, połączona z salonem. W budynku brak garaży lecz na parterze mieści się nawet jacuzzi. Moja sąsiadka jest fajna i chodzimy sobie razem do parku rano czasem Mój współlokator wprowadził się do mnie dziś i chyba go wypie'rdole bo od razu jak wszedł to się kłucił ze mną -.- Sąsiad nade mną też jest OK i lubimy się. Sąsiadka nad moją sąsiadką () ma malutkie dziecko dziewczynkę a męża nie ma ponieważ odszedł od niej bo go okropnie wkurzała. Mnie też wkurza, jest głupia. Ciągle mi do mieszkania wchodzi i ogląda filmy a ja wtedy "magikuje" i puszczam na nią pszczoły. Administrator budynku jest fajny i bardzo się lubimy. Obecnie mieszkam sam ze współlokatorem (już nie długo go wypie'prze z mieszkania). Miałem żonę ale niestety przy rozkładaniu łóżka ją zabiło To tyle. Zdjęcia dam później jak już współlokatora się pozbędę.
  Odpowiedź z Cytatem