View Single Post
stare 30.08.2008, 13:07   #835
Miyoki

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Osiedlowe Życie, kolejny dodatek do gry!

Wczoraj sobie w końcu pograłam i... hmm.. 6,5/10.
Ubrania super - bardzo mi się podobają.
Fryzury - kobiety mają ich chyba 17, ale tak naprawdę, to 4, bo rzeczywiście różnią się tylko kolorem jakiejś małej spineczki albo gumeczki - ale mi się nawet podobają.
Osiedle - no nic ciekawego. Fajnie mieć współlokatora - bardzo mi się to podoba, ale nie lubię mieszkań. Zawsze jak tworzę domy, to jakieś duże jednopiętrowe.
Magia - ...;x No nie wiem co mam powiedzieć. Może zaraz ktoś mi pomoże, bo ja nie wiem o co chodzi.
Parcele - mogą być, nic specjalnego, ale mogą być...Od razu na jakiejś spotkałam wiedźmę. Czy ktoś wie, gdzie są ludzkie posągi - czy jakoś tak?
Trafiłam na bardzo hałaśliwego sąsiada, ale nie pukam za często, bo sama hałasuję w nocy . Ale czasami jak moja simka się uczy a sąsiad akurat w tym pokoju hałasuje, to moja simka sama wstaje i wrzeszczy do ściany ^^

Dobra teraz pytanie: Stałam się dobrą wiedźmą na maxa, umiejętności magiczne mam na maxa, żadnych składników mi nie brakuje i nadal NIE MOGĘ NIC wyczarować. Jedyne co mogę to atak pszczół z czarnej magii. Nie rozumiem tego! Jestem dobrą wiedźmą a mogę tylko jeden atak i to na dodatek z czarnej magii?

Niech ktoś mi odpowie...

Chyba nie często będę korzystać z tego dodatku

Ostatnio edytowane przez Miyoki : 30.08.2008 - 13:57
Miyoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem