View Single Post
stare 05.09.2008, 19:47   #107
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Powrót do przeszłości

Cytat:
Napisał ptasie mleczko
(...)ubawiły mnie setnie dwa słowa "gadzie" i "kochanicy" hehe dobrze to określiłaś (...)
Sama się z nich śmiałam Ale o taki efekt mi chodziło
Cytat:
Napisał Atlantis
Po drugie mogłaś jakoś bardziej opisać to wybięgnięcie z sali występu.
Ja też Ci coś zarzucę: ona nie wybiegła z sali, tylko z zaplecza (tylko bez obrazy)
Nie wiem, co takiego mogłabym tam opisać... Może jakiego koloru były drzewa, które mijała wybiegając, albo czy drzwi zaskrzypiały?
A poza tym: mało Ci opisów? :/
Cytat:
Napisał Atlantis
Napisałaś, że rana jest pod lewym okiem, a z tego co widać na zdjęciu to pod prawym.
Racja- zaraz poprawię.
Chociaż, gdy Lily na niego patrzyła od przodu, wyglądało to jak na lewej stronie... :/
Ajaj...
Cytat:
Napisał Atlantis
Z alanem myslę, że sprawa zakończona, bo przecież Lily powiedziała, że TO KONIEC!!!
Zdziwisz się...

Całego posta Marty (po nicku sugeruję, że tak masz na imię) nie chce mi się cytować. Ale muszę go "skomentować".
Po pierwsze: chyba wyraźnie napisałam, że będzie następna część (albo edycja- jak kto woli)... I błagam, nie myślcie sobie, że tak szybko dam sobie spokój z historią Lily i w ogóle FS`ami. Są plany na dalsze części, które pewnikiem zostaną zrealizowane
I WAŻNA UWAGA!!!!!: rozmyśliłam się, i 16 oraz epilog rozkładam jeszcze na trzy odcinki: 16, 17 i 18.
To, co miało być w ostatnim odcinku i epilogu będzie w tych trzech odcinkach. Część 16 odcinka wywaliłam, a pojawi się bodajże w 18 odcinku- bardzo krótkim, który zwieńczy całą drugą serię "A neverending dream"`a.

16 odcinek w 100% mam gotowy i wstawiłabym go dzisiaj ale niestety nie mogę... Nie mam jak wgrać zdjęć- zablokowany Imageshack (a wcześniej było forum... Możecie podziękować mojemu bratu )
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem