Cytat:
Napisał ptasie mleczko
(...)ubawiły mnie setnie dwa słowa "gadzie" i "kochanicy" hehe dobrze to określiłaś (...)
|
Sama się z nich śmiałam

Ale o taki efekt mi chodziło
Cytat:
Napisał Atlantis
Po drugie mogłaś jakoś bardziej opisać to wybięgnięcie z sali występu.
|
Ja też Ci coś zarzucę: ona nie wybiegła z sali, tylko z zaplecza

(tylko bez obrazy)
Nie wiem, co takiego mogłabym tam opisać... Może jakiego koloru były drzewa, które mijała wybiegając, albo czy drzwi zaskrzypiały?
A poza tym: mało Ci opisów? :/
Cytat:
Napisał Atlantis
Napisałaś, że rana jest pod lewym okiem, a z tego co widać na zdjęciu to pod prawym.
|
Racja- zaraz poprawię.
Chociaż, gdy Lily na niego patrzyła od przodu, wyglądało to jak na lewej stronie... :/
Ajaj...
Cytat:
Napisał Atlantis
Z alanem myslę, że sprawa zakończona, bo przecież Lily powiedziała, że TO KONIEC!!!
|
Zdziwisz się...
Całego posta Marty (po nicku sugeruję, że tak masz na imię) nie chce mi się cytować. Ale muszę go "skomentować".
Po pierwsze: chyba wyraźnie napisałam, że będzie następna część (albo edycja- jak kto woli)... I błagam, nie myślcie sobie, że tak szybko dam sobie spokój z historią Lily i w ogóle FS`ami. Są plany na dalsze części, które pewnikiem zostaną zrealizowane

I
WAŻNA UWAGA!!!!!: rozmyśliłam się, i 16 oraz epilog rozkładam jeszcze na trzy odcinki: 16, 17 i 18.
To, co miało być w ostatnim odcinku i epilogu będzie w tych trzech odcinkach. Część 16 odcinka wywaliłam, a pojawi się bodajże w 18 odcinku- bardzo krótkim, który zwieńczy całą drugą serię "A neverending dream"`a.
16 odcinek w 100% mam gotowy i wstawiłabym go dzisiaj ale niestety nie mogę... Nie mam jak wgrać zdjęć- zablokowany Imageshack

(a wcześniej było forum... Możecie podziękować mojemu bratu

)