A wię witam na wstępie to znowu ja ta nic nie wiedząca otóż znowu mam problem ostatnio dostałam w prezencie urodzinowym TS2 Podruże i Modę z H&M i tu się zaczął mój problem zrobiłam sobie kopie zapasowe plików tak jak zawsze gdy wgrywam coś nowego i tu było ok odinstalowałam wszystkie simsy by móc je wgrac prawidłowo po kolei no i jak je wgrywałam było wszystko ok co jakiś czas sprawdzałam co w nich jest nowego itd.no i gdy skończyłam wszystko instalowac skopiowałam z powrotem swoje pliki tak jak pisze w książeczce.i gdy zaczęłam grac to się zdenerwowałam otóż zniknęły mi standardowe domy z nocnego życia te gotowe co tam były i zniknęła mi lada z dodatku mody z H&M!!!!!!!!z domami to mały pikuś bo se je wcześniej skopiowałam i wgrałam na nowo ale zniknęła mi ta lada która jest oryginałem z gry rozumiem gdyby był to jakiś dodatek z neta ale nie jest!!!to była ta standardowa lada to była ta lada o nazwie "pokaż mi więcej" i tu moje pytanko z prośbą jak ją mam odzyskac?!pomożecie mi??! a i jeszcze jeden problemik otóż nie włacza mi się sama gra podróże tak jak wcześniej CPR tylko muszę klikac na jej ikonkę dopiero wtedy wyświetla mi się takie okienko z napisem graj i jak potwierdzę to wtedy się włącza czemu tak się dzieje nigdy tak mi się gra nie włączała pomóżcie proszę!!!tylko proszę o jak najszybszą odp bo chcę ten problem jak najszybciej rozwiązac

pozdrawiam.